Sinterklaasgedicht op de Leliegracht.

Anna-Maria
op zondag 30 november 2014 om 09:17 uur

 

Sinterklaasgedicht 2006

Voelt 2014 anders? Naaahhh...
 
-Toen had ik geen pubers maar ukkies thuis. De aandacht en hun energiebehoefte is gelijk.
-Kantoor Puur* Events? Was toen Leliegracht. 2014 voelde ik me meer een flipperkastbal tussen kantoor Amsterdam en Utrecht en het nest.
-Ik was net zo scheel als nu..ok ik kijk nu nóg scheler en waziger dan toen.
-Blonde god was hariger en blonder.
Voor de rest... Tja. Ik weet niet. Lijkt nu wel iets drukker dan 2006. Hoewel ik toen regelmatig een nacht op kantoor doorwerkte en de vogels in de ochtend hoorde tjilpen. Ik kwam toen meer in mijn "flow' Om zo'n platgeslagen woord te gebruiken.
Ben nu vaker onderweg, zitten en wachten in tram, de bla bla prater op kantoor, de sleper van even naar event, de goeroe bij trainingen...taxi en doelman thuis. Meer in de versnipperaar lijkt wel. Niet slechter...wel onrustiger.
 
 
Nee wacht. Dat was in 2006 ook zo! Ik lees een blog vol onrust van toen.
 
Ok. geen verschil! Gewoon voorwaarts, roer recht en dan gaat ie goed!

Reacties op Sinterklaasgedicht op de Leliegracht.

Plaats jouw reactie