SAAI OF NIET SAAI

Anna-Maria
op maandag 28 november 2005 om 22:57 uur

 


Logger Huub deelde op zijn log de volgende gedachte met ons:

"Het is een serie foto van iemand die dus 14 jaar gevangen gezeten heeft... nou mooier is ze er niet op geworden dus maar...

Jullie kennen vast die reclame waarin de huid van een roker binnen enkele seconden zwaar verouderd... nou maar als ik deze foto's zie en ik kan kiezen uit een vrouw die rookt of achter de tralies zit,... ik denk dat ik dan toch voor de roker kies... en jullie...???"

Ik ben saai. Ik rook niet, van een half likeurtje lig ik onder tafel of sta er al paaldansend op. Mijn geweten praat constant tegen me. Deze foto-serie maakte me heel droef en spookt door mijn hoofd. Hoop dat het werkt bij mensen die een stuk minder saai zijn.

Reacties op SAAI OF NIET SAAI

Safia 28/11/2005 | 23:07 uur
Heftig hoor!
 
Yukiko 29/11/2005 | 08:31 uur
Ik denk dat vrouwen in Afrika nog heel wat saaier zijn dan jij, maar er toch nxc3xb3g slechter uitzien dan de vrouw op de fotoserie. Het is maar net waar je jezelf mee vergelijkt. Ik ben gewoon ik. En ik vind mijzelf niet saai, ook al rook ik niet en drink ik weinig.
 
Mette 29/11/2005 | 09:06 uur
deze fotoserie pakt me zeker...vreselijk hoe iemand kan verouderen in veertien jaar hoewel ik zelf ook al wel weer hoeveel er in een paar jaar kan gebeuren en hoe sommige periodes wel een leven op zich lijken... ik ga er straks maar eens een foto van 14 jaar geleden bijpakken hahahahaa hopelijk is deze vrouw inmiddels gestopt met vastzitten...het is niet echt gzond zo te zien :-( ps: drinken en roken is nxc3xacet stoer!
 
Yukiko 29/11/2005 | 10:52 uur
Het is wel iemand die dus kennelijk 12 keer opgepakt is en dan in totaal 14 jaar gezeten heeft, gezien het feit dat de foto's door de politie gemaakt zijn. Ze ziet eruit als iemand die vanwege drugs kleine misdaden begaat. Als mijn vermoeden juist is zijn het niet zozeer haar gevangenisjaren die haar gezicht hebben getekend maar de drugsjaren. Normaal komt iemand er namelijk gezonder uit dan dat 'ie er in ging (de gevangenis). In ieder geval wel hier in Nederland. Of dat ook zo is in Amerika weet ik niet.
 
Jolie 29/11/2005 | 12:02 uur
Het lijkt wel of ze er het ene jaar slechter uit ziet dan het andere, en niet per se chronologisch. Maar hoe dan ook triest. En als ik, net als Mette, er een foto van 14 jaar geleden zou bijpakken.. oeps (wat ben ik grijs!) Gelukkig hangen mn oude foto's nog in de gang. Dat leert me elke dag relativeren ;-} Het doet me ook denken aan die foto's van Utsjenko, die man die vergiftigd werd, maar dan in 1 maand lelijk werd.
 
HUUB... the master of the dots 29/11/2005 | 17:04 uur
leuk dat je hem over neemt met een eigen inbreng en bendakt voor je linkie...
 
Reiziger 29/11/2005 | 19:41 uur
Yukiko heeft gelijk. De fotoserie is een beetje een eigen leven gaan leiden. Het heeft niet zozeer met gevangenisstraf te maken, maar met drugsgebruik. Het betreft een vrouw die in New York aan de drugs raakte en meermalen (12 keer dus) werd gearresteerd, onder meer als heroinehoertje. Elke keer dat ze van de straat werd geplukt werd een foto van haar gemaakt. Wat je noemt een draaideurdame. Haar achteruitgang is inderdaad, zoals Yukiko al vaststelt, niet het gevolg van haar leven in de gevangenis, maar van het drugsgebruik en de verwaarlozing op straat. Wat de teloorgrang trouwens niet minder triest maakt. :? Drugs zijn killing.
 
mack 29/11/2005 | 21:06 uur
Ik rook matig maar vind dat in de verste verte niks met saai of opwindend te maken hebben. Ja, als je in de derde klas Mavo zit, is het stoer maar voor de rest niet. De mensen die ik de saaiste mensen vind die ik ken, vinden zichzelf juist uitermate interessant leven hebben. Maar goed, dit even terzijde. Ik snap ook wel dat jij jezelf niet saai vindt omdat je niet rookt.
 
Mabel 29/11/2005 | 22:01 uur
Deze foto's zag ik gisteren ook bij 'Slikken en spuiten". Ze zeiden dat deze vrouw 6 jaar lang verslaafd was aan heroine.
 
Rob 29/11/2005 | 23:51 uur
Op de eerste 2 foto's wist mevrouw heel goed wat ze aan het doen was,................... :?
 
anna-maria 30/11/2005 | 00:14 uur
Ik vond het al niet logisch dat ze tijdens die 14 jaar elke keer een gezellige foto gingen maken. @ Rob...ja het lijkt er wel op @ mack om met Marina's log te spreken sharp thinking
 
Marina 02/12/2005 | 17:19 uur
Deze serie werd ook op tv getoond maandagavond bij (een van de beste programma's van dit moment) spuiten en slikken. Als voorbeeld van wat heroine aanricht.
 
Plaats jouw reactie