RUST EN REGEN

Anna-Maria
op zondag 05 februari 2006 om 09:18 uur

 


Zondag is de beste dag om te werken

Vaak werk ik op tijden en dagen dat andere mensen achter de gehaktballetjes zitten of zich nog even omdraaien. Vooral de vroege zondag is een kado. De wereld soest nog even door en ik laat het gehucht achter me.

Ik parkeer in een stad en zie dat het leven nog niet is begonnen. Verlaten straten en lege trams. Oppermachtig voel ik me, alsof ik een raadsel heb opgelost. De maanden januari en februari zijn uitzonderingen; minder werk dus vaker thuis.

Gelukkig regent het eindelijk vandaag.

Reacties op RUST EN REGEN

Hilde 05/02/2006 | 11:42 uur
Hou je van regen dan? Ik niet hoor...
 
HUUB 05/02/2006 | 12:11 uur
zondag toch liever rustdag...
 
Yukiko 05/02/2006 | 13:56 uur
Hoewel het hier droog is begrijp ik precies wat je bedoelt. Af en toe heb je het eens nodig, niets moeten, niets hoeven en niets kunnen. Ben vandaag al de hele dag aan het schrijven, althans, een poging daartoe (helaas word ik om de drie minuten wel door xc3xa9xc3xa9n van de gezinsleden gestoord). De kinderen lopen in hun pyjama en ik doe gewoon even helemaal geen huishouden (op koken en de afwas na dan). Ik kan niet zeggen dat er echt iets productiefs uit mijn handen komt maar het hoeft ook niet.
 
soraya 05/02/2006 | 23:31 uur
tja...wat moet ik zeggen...zondag is ook een werkdag...net als alle dagen van de week...en avonden.... :?
 
Plaats jouw reactie