Puur Genieten van Amsterdam

Anna-Maria
op woensdag 04 juni 2008 om 22:19 uur

 

Puur_amsterdam_dat_is_genieten

Parkeren is nu een stoelendans van twintig  a vijfenveertig  minuten.

Sinds het kantoor van adres wisselde ( eerst Leliegracht en nu om de hoek van cafe Hoppe aan het Singel) is het ellende. Laatst was er zelfs een man in een huis op wielen die me geld wilde geven voor mijn net veroverde parkeerplek. Ik onderdrukte een lach en heb natuurlijk niets aangenomen...destemeer voldoening van de zoektocht.

Waarom dan met de auto de stad in?

Omdat ik denk hoop dat het tijd scheelt. Vooral op weg naar huis. De waarheid is wrang.Maar ik lees wel twee krantjes uit tijdens het wachten op de gracht en kom de mooiste plekken,al wandelend van auto naar werk, tegen...

Iemand een beter idee?

Reacties op Puur Genieten van Amsterdam

mack 04/06/2008 | 23:33 uur
Ik wel. Kom gezellig naast ons wonen.
 
Annamariaheeftgelijk/ puur 10/06/2008 | 00:33 uur
@Mack maar ik heb geen hor ;-)
 
Plaats jouw reactie