Puur Geluk volgens Anna-Maria.

Anna-Maria
op zaterdag 01 maart 2008 om 14:29 uur

 

Naar huis rijden in de mist.

Elke kilometer dichterbij de liefde van mijn leven en de jongens van mijn hart. De goede kant op.Lekkere muziek en het hoofd leeg omdat de berg werk weer wat vlakker is geworden. Tevreden met alles en de toekomst. En dan maakt het helemaal niet uit dat geirriteerde automobilisten me rechts inhalen..dat ben ik gewend.

Iemand enig idee welk liedje dit is xc3xa9n welk liedje daarna start?

Reacties op Puur Geluk volgens Anna-Maria.

roos 01/03/2008 | 20:29 uur
Wat fijn, stukjes van anna maria!! Maar heb je die camera tussen je tanden ofzo? Of rijd je met 1 hand?
 
Henk-Jan Winkeldermaat 01/03/2008 | 23:34 uur
Wat een toeval. Nu Monique hoger dan hoogzwanger is hoor ik dit nummer weer van toen we onze eerste kraamweek beleefden. Daarna (voor de emotie) zo min mogelijk meer gedraaid. Ik heb dit nummer op de cd 'Lady sings the blues' (pak 'm er even bij)... The Look of Love van Dusty Springfield. En daarna, om even een idee te geven van die cd: Fever van Peggy Lee, I Just Wanne Make Love To You van Etta James, Night en Day van Ella Fitzgerald... echt wel een aanrader, deze: http://www.smokecds.com/cd/31287 (Nog steeds rustig bij Monique.)
 
brownie 02/03/2008 | 12:32 uur
Wat een leuke log weer ! In eerste instantie ( geluid kwam niet al te best door ) dacht ik aan Trijntje Oosterhuis met haar Burt Bacharac projekt, maar het had ook Dionne Warwick kunnen zijn.... De Oplossing Die Henk Jan aandraagt is een verzamelaar , maar er is nog een dubbel CD met Burt B. Nummers gezongen door div. Corriefeeen,tw The Burt Bacharac Collection " the look of love " en dan word dit nummer gevolgd door Walk on By door Dionne Warwick......... Door mist rijden vind ik maar zo zo, door de regen echter kan ik uren doorbrengen in mijnn auto, lekkere muziek op en cruisen maar.... lekker het hoofd leegmaken en genieten van de muziek. Ciao Anna-Maria
 
Yukiko 04/03/2008 | 14:17 uur
Dat is grappig, wij hadden het zondag nog over rechtsinhalers. Nou ja, zo grappig nou ook weer niet, maar het is niet echt een voor de hand liggend dagelijks onderwerp.
 
Plaats jouw reactie