Punkmedia komt eraan! Zet je schrap!

Anna-Maria
op zaterdag 11 oktober 2014 om 11:50 uur

 

Dit is zo'n beetje wat ik doe. Ik zorg voor bizarre herinneringen. Ik heb een evenementenbureau. Puur Events Dat is niet mijn werk maar mijn leven. En nee! Dat is niet lastig. Kan niet zonder adrenaline, avontuur, spanning, het wakker schudden en het verwennen. 

Wat is dan wel lastig? Ik buffel maar door. Zonder stop. Dan gaat alles wel heel rap . Foto hieronder is uit de begintijd. Ik schat zo 1996. Amsterdam is niet anders, ik ook niet...maar de dagen lijken wel drie keer zo snel te gaan.

Tijd glipt door mijn vingers. Daarom deze week een afspraak gemaakt met Punkmedia. Dat is Henk-Jan Winkeldermaat. Hij zet de tijd dan even stil met zijn camera. Ik wil nieuwe bewegende beelden van nu. Zodat ik niet vergeet. De vorige keer stopte hij de tijd in 2012. We zijn alweer dagen en nachten ploeteren verder.

Mooie clip. Maakt me nog steeds blij. Precies op het juiste moment het dopje op de mayonaise. KLIK! En niet langer dan een minuutje...net te doen. 

Goed gedaan jongen! Verheug me op de versie 2014!

Als toetje wil ik dit pareltje van de dag met je delen

"Hou van mensen en gebruik dingen, want het tegenovergestelde werkt nooit" Superquote uit de  blog van Jelle. Hij was op bezoek bij minimalisten in Londen.Ja...die bestaan!  Probeerde het vanavond thuis uit te leggen-> Twee jongens die alle spullen in hun huis inpakken om erachter te komen wat ze niet gebruiken en wat dus weg kan. Gaaf idee. Hoewel ik thuis niet de handjes hiervoor op elkaar kreeg. Blog lees je hier.

Zo! Blog af. Tijd voor een muziek. Arvo Part is wel lekker voor de zondag.  Zo mooi!  Neem de tijd hiervoor!

Reacties op Punkmedia komt eraan! Zet je schrap!

marloes 12/10/2014 | 09:05 uur

Minimalisme...ik zou in een leeg huis achterblijven. De man, twee bordjes, twee kopjes en de waterketel...de rest mag weg.
Dank voor Arvo Part...ook minimalistisch mooi

 
Jelle 12/10/2014 | 09:21 uur

Bedankt voor het noemen! :)

Heb je het met de blonde god gedeeld?

 
Anna-Maria 12/10/2014 | 10:38 uur

@Jelle Ja...deels. Ga dat nog wel doen met het hele verhaal. Probeer je ons leven eens voor te stellen met overal spullen voor feesten, uitjes en strandevents..

 
Anna-Maria 12/10/2014 | 10:39 uur

@Marloes...ja prachtig hé! Ik was bij aan dansvoorstelling deze zomer op het strand van Scheveningen. wat een ontdekking.

 
Anna-Maria 12/10/2014 | 10:40 uur

@Marloes klinkt wel als een flinke echo jouw lege huis

 
Plaats jouw reactie