Punkmedia is geweldig. Film, video en drone!

Anna-Maria
op maandag 03 april 2017 om 23:09 uur

 

Punkmedia by Punkmedia

Is het nu één of twee weken dat ik dagelijks blog?

Geen idee. Maar ik ben weer in mijn oude ritme van schrijven om het schrijven. Elke dag een mooie blog om de dag mee af te sluiten. Weer langer nadenken en kijken en kiezen.

Elke dag een blog is een makkie. Ik doe het niet alleen maar samen met Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia. HJ ken ik al jaren... 2005 denk ik. Eerst bewondering op afstand. Hij was de jourmalist, redacteur en fotograaf. Mooie dingen als blogbal, andere avonturen en een paar keer Puur op de korrel.

Zoals 2014 op kantoren Puur Amsterdam en Puur Utrecht.

Nu ken ik hem beter en zie ik hoe hij elk jaar weer opnieuw zijn wereld en ambacht herontdekt. Als foto en video man kun je natuurlijk het lang volhouden met een plaatje en een praatje daarna. HJ stopt niet met bedenken en proberen.

Door de #DailyBlog van Punkmedia geniet ik mee van zijn nieuwste speeltje: filmen met een drone die zoeft en omhoog schiet naar de 110 meter! Dat is de Westertoren en de helft van museum Nemo erbij. Gewoon de lucht in met je dure camera erbij. Durfal.

Het resulaat van pielen met je drone zag ik vandaag voor het eerst  in een filmpje over maart 2017. Klein geluk en grote projecten in één. Die zonsondergang! De kartbaan. Die jongen met zijn ogen dicht op het veld. Mooi, mooi ,mooi!

Punkmedia Kei in eventfotografie en meer! zie hier de voorbeelden

Goed bezig HJ!

De master zelf even aan het woord... de maand maart volgens Punkmedia

 

Reacties op Punkmedia is geweldig. Film, video en drone!

Plaats jouw reactie