Proost! Ik heb het ritme weer te pakken. Elke dag bloggen kost geen energie...het gééft energie.

Anna-Maria
op zaterdag 18 oktober 2014 om 22:38 uur

 

Proost!                       

Zo! Eén week elke dag bloggen. Dat smaakt naar meer! Mijn oude liefde laait weer op. Dit weekje was fijn. Om eerlijk te zijn...tegen mijn verwachting in. Bloggen kóst geen energie..maar geeft juist energie.

Dus...even de week doornemen. Wat vond ik zelf de lekkerste blogs? Mijn top drie.

1 mijn blog mét clou! Vind geluk door het jezelf moeilijk te maken.

2 Hoe overleef ik de winter...tien tips uit het losse mouwtje.

3 Start van #Blogestafette gisteren. Soort van Blogwave. De steen is geworpen. Nu kringetjes kijken.

Waarom ik na tijden plotseling weer blog? Komt door Elja. Ze is cool, slim, leuk en geen slappe hap. Elke maandag roept ze in mijn radioprogramma Uur van Puur een vette blogtip. Ik luisterde week in week uit naar haar en plots viel het kwartje.

Bloggen is gewoon mijzelf weer lol gunnen, Ook al denk ik geen tijd te hebben.

 Mag ik je als toetje vandaag even iemand voorstellen? Dit is Marleen Staal. Ze is deze maand begonnen bij www.puur.nl ... Zeblogt, pint en heeft smaak. Heb haar gelijk Elja's boek kado gegeven. De wereld kan nooit slim genoeg zijn. Lees dat boek mensen !  . Go Marleen,  GO Amsterdametje! (budgetista-blog)

Muziekje van de dag is een tip van @Pritt

Reacties op Proost! Ik heb het ritme weer te pakken. Elke dag bloggen kost geen energie...het gééft energie.

Denise 19/10/2014 | 15:37 uur

Leuk! Het kost wat tijd, maar inderdaad geen energie! (Nou ja, meestal dan.)
Ik ben zelf ook trots op mijn laatste 3 blogs.

 
Sonja Broekhuizen 01/02/2015 | 17:48 uur

ha, herkenbaar: ik heb afgelopen week ook weer eens dagelijks een blog geschreven. Gelijk weer helemaal geïnspireerd 8-)

 
Plaats jouw reactie