Plogsoap zes. Ik kan het niet alleen.

Anna-Maria
op zondag 19 januari 2014 om 00:58 uur

 

Ik werk vaak op de zondag...soms is het lui. Vandaag was het lui. Tijd voor een plons om klokslag negen. Plonsbad is de tweede afslag na het crematorium. Altijd blij als ik op dit moment gas mag intrappen in plaats van mijn richtingaanwijzer een tikje geven.

Heerlijke plek. Wie is zo gek om op zondag daar te zijn? Ik!

Plons! Wat ik dan doe? Meter na meter onderwaterzwemmen. Heilzaam. Knap ik van op. Na een minuut of tien ga ik ook voor de show wel baantjes trekken. Water en ik begrijpen elkaar.

Zondag schrikdag.

Echt mikken kunnen ze hier niet.

 

 

 

-Hier missen twee foto's-

 

 

 

 

 

 

Jammerrrrr. Hier horen twee prachtige foto's maar die maakte ik met iphone zoon. Dus die mis je nu. Prachtplaten waarop ik in bikini in sportgedeelte op hometrainer spin. Whatsapp ging niet zo soepel. Nou... dan maar de rest van de soap.

 

Lunch was goed. Neef Max was op visite. Er waren  bagels, tosti's, gezonde prak en perfecte eitjes. Ik zat aan de goede kant van de tafel dus zicht op zwetende joggers die voorbij strompelen. Na het eten tijd voor een andere traditie. Oudste en blonde god scheuren naar de ArenA. Mooie 'papa en ik' jeugdherinnering.

Ik durfde vandaag. Geen weg terug meer. Half jaar geleden ben ik gestart met krimpen. Al de ruime kleren in de kofferbak gesmeten en uitgestrooid. Drie zakken. Geen couture zoals je ziet.

Jongste en ik genoten van de zondag. Hij een beetje gitaar pingelen, lezen, cito oefenen en geschiedenis stampen. Ik de was en luister naar radio Kunststof (gesprek met Ronald Snijders hij is absurdist van beroep). Oh, en ik gooi nog meer troep weg.

Zoemmmm. Krijg van jongste beneden plots een bericht. Hij heeft met een app mij nagemaakt. Ik ben zijn muze deze week.

Was vouwen met zonsondergang. Diep! O vanitas!

Weer op stap vanavond. Eerst nog wat kauwspul inslaan. Heb vele tics die komen en gaan. Heb nu een macadamiaperiode. Heel erg te pakken.

Ziggodome!!!!!!!!!!! Here I come!!!!!!!!!! Op weg naar Michals Bublé. Ik verwende mijzelf met een kaartje op rij 1. Dure grap. Wilde hem zo graag in mijn oor horen zingen. Begrijpen de plogsoap lezeressen hier dat?

Parkeergarage vol joelende hooligans die van Ajax kwamen. Lange file. Ook lange file Michael Bublé fans die willen parkeren. Wat voor type is de Bublé-aanbidder? Nou...Bouwjaar '68, kan niet recht parkeren, gelooft in het goede en is dol op macadamianootjes.

Bijlmerstation. Kijk! Vrouw met hoepel. Dáár moest ik meer van weten. Bleek artiest/onderneemster/ hoepelmaakster. Ze bracht net een creatie naar een klant. Opvouwbaar ding! Kosten van deze hoepel? Rond de 45 euro's. Ik kreeg een friemeltje papier met haar site www.hoopdance.net. Ga ik zo kijken. Nieuwsgierig.

Lijkt me stug dat de Bublé aanhangers dit hebben gedaan. Zijn meer de fruittypes met thee.

Gelukkig vandaag weer een mooie hoed gespot. Dame in de Ziggo rij. Dame, zwaai je even als je op deze plogsoap site komt?

Bublé fans zijn toch anders dan de gemiddelde Paradiso bezoekers.

 

Mijn favoriete liedje.  Concert was goed en glad. Soms iets té glad. Had het idee dat hij liever in Paradiso had gestaan. Ring ging uit hun dak. Dure zaalzitters waren best stijfjes met gekruiste benen. Veel mooie jonkies met glansharen werden tijdens concert uit de ringen geplukt en op de eerste rij gezet. Michael moet ook lol hebben van zijn arbeid.

Gebeurde zoiets raars met me tijdens de eerste tonen in de Ziggodome. Vond het maar niets zonder mijn blonde god. Miste hem echt. We werken en wonen samen. Je zou toch denken dat ruimte en lucht juist fijn is? Ach...zo voelt ware liefde dus. Besefte dat vanavond extra.  Ook heel mooi.

Ook al zingt blonde god echt niet zo goed als Michael.

#plog #plogsoap 6

Reacties op Plogsoap zes. Ik kan het niet alleen.

Suus 20/01/2014 | 00:31 uur

Michael Bublé fans willen doorgaans ook niet geloven dat hij homo is. Maar ik weet het zeker.

 
Plaats jouw reactie