#Plogsoap 21 februari 2014. Een moordmoviedag.

Anna-Maria
op vrijdag 21 februari 2014 om 21:56 uur

 

Wakker worden. Het schema typtraining jongste schiet niet echt op.  Mijn fout of die van hem?

 Moest even stoppen voor dit. Let op het  fietsenrek. Ja...óók!

Vond deze zelfklever op een vuilnisbak. Men heeft ordediensten en kringleiders. En is dol op vlaggen...Snel een bredere horizon opzoeken. Richting stad!

Op weg! Vandaag weer een movie maken. Dit is hemels. Meeneemwinkel van Bakkerswinkel to go in de Warmoesstraat.  Quiche met geitenkaas en prei gekocht voor lunch. MJAM.

De warme buurt van Amsterdam is mijn plek. Ken het en het kent mij.  Hou van het rauwe, de historie en de Tarantino-sfeer. 

Ik ben gids. Natuurlijk heb ik de opleiding gedaan... vier jaar HBO... maar dat is bijzaak. Je bént een gids. Of je bent het net niet. Ertussen is niets.

 Denk dat ik daarom extra geniet van ploggen. Ik mis het gidsen zo.Ik vecht nu met mailmonsters, wacht op een stoel, doe wat met feestjes, trainingen en workshops...of praat mijzelf helemaal leeg om iets logisch uit te leggen. Wat soms lukt.

  Ja...ik geef toe...luisteren is niet mijn talent. Nooit geweest. Kan ik amper. Heb vaak Berlusconi-trekjes. Ik praat ook voor mijn beurt. Heel irritant. Maar niet voor mij.

Ik ben nooit giftig of jaloers. Maar als ik iemand zie gidsen dan voel ik echt een steek.

De rosse buurt is de laatste drie jaar wat fletser van kleur. Het rood maakt plaats voor zacht roze. Ik zie overal Notting Hill-achtige tafereeltjes. De wallen yuppificeren. Is dat erg? Ja! want alleen zoet is saai. Ik wil ook bitter, heet en zuur. Ik hoef geen Laren in Amsterdam

Vandaag dag twee van de moordfilm die we maken. Eerste scenes in Houthandel Schmidt. En dat is dus SSSSJMIET! Wat een walhalla!

GAMMA eat your heart out!

Mooier dan mooi hier. Onze acteur paste perfect in zijn rol en decor. smeuïge man trouwens. was ooit pantomime speler op het Rembrandtsplein. Weet je hem nog?

De rest van de dag was top! Voor de verandering bewegende beelden...

Ik maak het je makkelijk! Het was een moord dag! Ik geef het een 7,9

Morgen weer een dag, morgen weer een plog! 

Reacties op #Plogsoap 21 februari 2014. Een moordmoviedag.

woordenaar 22/02/2014 | 16:43 uur

Amstelveen he? Die foto van die hengelsportwinkel.

 
woordenaar 22/02/2014 | 16:48 uur

Ik ben juist goed in luisteren, daar verdien ik mijn geld dan weer mee (als hulpverlener). Het is maar goed dat we niet allemaal hetzelfde zijn :-)

 
Plaats jouw reactie