Plogsoap 2 maart. Letters, alweer kots, instagram inspiratie en linzensoep met munt.

Anna-Maria
op zondag 02 maart 2014 om 22:57 uur

 

Vaak dooft mijn bevlieging abrupt. Sommige verslavingen blijven... zoals mijn blonde god, mijn werk,  mijn grut en dus nu ook deze #plogsoap.  Erg blij met deze extra laag in mijn leven. Waarom? Ik hou van de jacht overdag. De zoektocht naar dingen die verwonderen en blij maken. Hou van het herkauwen in de avond. De dag bekijken van kop tot staart. Geeft zicht.

O ja..Bij gebrek aan Carnaval hier in het Westen een extra feestelijke #Plogsoap.  Alaaf!

Zondag gewoon werkdag. Dus op weg naar mijn Amsterdam. Ik mocht van de wachters het dorp verlaten.

Heel vroeg in tram 5. Ooit was ik heel stoer en de koning. Nu ben ik een watje en scan zelfs op dit tijdstip keurig mijn OV-kaart. Het zij zo. Even iets anders: " Wie zou er vandaag in DE STOEL zitten?"

Dat is leuk. Een vrolijke roker!

Totaal onverwacht een tramrazzia! Blij dat ik nu in het gareel loop. En ook een beetje jammer.

Frisse zin in een nieuwe dag!

Op kantoor alles klaar leggen en dan op weg naar de gasten.  Samen lunchen in Harkema in de Nes.

Fijn! Daar is Karel. Goed dat ik hem zie! Wat heeft hij daar onder zijn jas verstopt?

Kauwgomspugerssteeg.

Geloof me...de achterkant is beter.

Mensen...ik leg het nog één keer uit. WIT! Als je een zebrapad oversteekt dan stap je ALTIJD op WIT!!

Sticker art. Maar wat is dan De strakke hand?  En daarom hou ik zo van mijn plog...want nu ga ik zoeken en vind: De Strakke Hand is een collectief dat zich verenigt in de liefde voor het creëren. Een bedrijf opgestart ten tijde van crisis om met vernieuwing, originaliteit en creativiteit een lichtpunt te brengen in donkere dagen. Door het nemen van risico’s en het aangaan van nieuwe uitdagingen willen wij proberen het verschil te maken en elke dag anders te laten zijn. DAT IS TOCH GAAF!?

Nu snap ik de stickers ook!  Dank je mensen van de Strakke hand!

Steegje rechts...en ik ben er bijna. Geen haast. Lunch is goede start. Verheug me op de linzensoep.

Wat lief! Ik krijg een kadootje! Dank je Helma Niemeijer! 

Vandaag een superdag... Op weg voor een Instagramworkshop. Leuke coole groep. Hebben de instagramworkshop gewonnen! Mazzelaars.

Iedereen op jacht in de stad. Ik geniet ook van Amsterdam.

Even mijn lievelingswinkel ABC binnen op zoek naar letters. Nee, dit liet ik staan. Maar kocht wel te veel.

O ja..ik scoorde nog een leuke Spaanse dame met hoed.

Iemand enig idee wie Rob is?

Jongste deelnemer van Instagram workshop vandaag.

Zo... bespreken foto's is klaar. er is een winnaar. @carelris! De schemer is er. Tijd om naar huis te gaan. Bah...mis nét de vijf.

Gelukkig was de volgende 5 extra feestelijk!

Thuis. Blij. Schoonmoeder heeft gezin een prakkie gegeven. Jongste heeft getypt én gitaar aangeraakt. Oudste had bulken huiswerk en is er bijna klaar mee.  Tijd voor thee en een aflevering Robin Hood op Netflix!

Lekkere letters voor deze week.

Nog steeds energie. Daarom een #plogsoap intro knippen en plakken. Vaak zijn de 'net wakker' foto's iets te 'net wakker'. Dit past meer bij mijn karakter en leven... Mee eens?

Moest er zelf wel erg om lachen.

Tevreden berichten over de dag! Maakt mijn hart licht.

De dag is klaar. Bad wacht. Ik geef de dag een 8,4

Morgen weer een dag, morgen weer een plog! 

Reacties op Plogsoap 2 maart. Letters, alweer kots, instagram inspiratie en linzensoep met munt.

marloes 02/03/2014 | 23:09 uur

Oe! blogging for photographers...laat je even weten of't wat is?

 
Carel 02/03/2014 | 23:34 uur

Bedankt voor een hartstikke coole middag, een hoop opgestoken. Gaaf kantoor heb je!

 
NatasjaO 02/03/2014 | 23:39 uur

Hartjes voor de feestelijke carnavalsaccessoires :)!

 
Anna-Maria 03/03/2014 | 07:13 uur

@marloes ...ik laat het weten!

 
Anna-Maria 03/03/2014 | 07:14 uur

@Carel dank voor je mooie beelden!

 
Plaats jouw reactie