#Plogsoap 11 maart 2013. Over het plog-oog, mindmappen, hotdogs en uur na uur na uur Happy van Pharell. Makkelijk!

Anna-Maria
op dinsdag 11 maart 2014 om 23:40 uur

 

Zin in plog. Geeft me altijd scherpte. Ik zie de dag beter van een armlengte afstand. Plog start pas als ik mijn dosis 24 hours of Happy op heb. Sinds Pharell deze site online heeft gezet ben ik verslaafd. Dansende Sesamstraat tafereeltjes. Maakt me altijd blij. Verplichte achtergrond deun bij de plogsoap van vandaag.  Neuriën mag ook...

De dag start met zicht op dingen die voorbij gaan.  Duidelijk.

Zoon en ik lopen langs hoorwinkel...lijkt op rariteiten kabinet uit de gouden eeuw vol gevonden spullen van  overzee. 

Snoep lokkertje van CDA  onderweg...mag dat?

Fietsenboer had prachtige nagels...maar waren nog niet af. Komen nog glitters op. Zien we wel bij het afhalen..

Heeeeee!!! Dat is mijn heldin. Lieve leuke, stoere juf Merel. Ze bekende dat ze sinds mijn plog een hoed heeft aangeschaft. Hoe cool is dat!? Waar is hij dan Merel? Gelukkig plogt Juf Merel ook!

Dáár is de hoed! En wat mooi!

Aan de slag! Vandaag geef ik een mindmap workshop aan groep acht. Ik geloof in mindmappen. Het is tovenarij. Plots zie en snap je dingen... en blijft het jaren in je hoofd plakken! Al eens gemindmapt? Hier wat tips!   Is echt zo gaaf!

En zo'n leuke klas..

Al jaren. Stuk voor stuk.

 

Zo...het begin is er. Volgende keer gaan we weer verder...

Thuis twee grap pubers die hotdogs nodig hadden om verder te FIFA-en...

Ik stilde wat leeshonger met dit en wat Carmiggelts.. Carmiggelt is voor mij de oerblogger van Nederland. Snel, altijd raak en feilloos.

Mijn spinazie was goed maar een beetje laf. We aten in etappes omdat school kwam met de CITO uitslag. Ik verwerkte het nieuws met een toetje muizenkeutels tijdens het ploggen. Jongste lijkt zo op mij. Het brein is geweldig. Dat is goed. Maar hij heeft ook mijn dromerigheid en de neiging zich te verliezen in leuk.  Maar een nachtje over slapen.  De dag was zo op het plog-oog best wel fantastisch. veel liefde en blijheid. Ik geef het een 9,4!

Morgen weer een dag, morgen weer een plog! 

Reacties op #Plogsoap 11 maart 2013. Over het plog-oog, mindmappen, hotdogs en uur na uur na uur Happy van Pharell. Makkelijk!

Miranda 12/03/2014 | 10:14 uur

Met Happy van Pharell op de achtergrond lees ik je plog en kom tot de conclusie dat ik me nu echt eens in dat mindmappen moet gaan verdiepen. Ik heb door het ploggen al veel geleerd en er blijven steeds nieuwe ontdekkingen komen !

 
marloes 12/03/2014 | 10:14 uur

Plog van juf Merel...wat leuk!! Mindmappen is mij gewoon te veel 'werk'..:)

 
Anna-Maria 13/03/2014 | 07:53 uur

@Miranda ronsel 7 leuke mensen en boek me!

 
Miranda 13/03/2014 | 08:31 uur

I'll keep it in mind, ik ga het als voorstel voor ons teamuitje indienen !

 
Plaats jouw reactie