Plog nummer 11. Het gaat al bijna op instinct..

Anna-Maria
op vrijdag 24 januari 2014 om 23:44 uur

 

Mooie uitspraak. Vandaag thuiswerkdag. Levensgevaarlijk altijd zo'n dag thuis.Vind rust en mijzelf pas aan het einde van de dag... als de tijd bijna op is. Zin hierboven is van Thomas van Luyn. Hij sprak deze uit tijdens een interview op radio Kunststof. Prachtige radio altijd. Er komen mensen aan bod die iets van hun leven hebben gemaakt. Hier: het archief gaat terug tot 2001. Klik en luister... Zitten echte pareltjes tussen.

Oh ja... dit is een plog. Foto's dus. Mijn werkkamer hoort steriel en rustgevend te zijn. Is het ook. Na vandaag. Heb bergen nutteloosheid en mooie foto's eruit gesmeten. Neefjes en nichtjes nu ook op zolder.

Dat kan strakker... en dan bedoel ik dus mijn bureau ;-)

We slepen hier thuis wat af. Twee kantoren en veel evenementen. Dus...soms brokken.

Zoef!

Hou van fietsen door Aalsmeer in alle vroegte. Lijkt net een levend prentenboek. De bakker ruikt heerlijk, harde werkers bij de groentenboer. Heb een zwak voor ondernemers. Weet uit ervaring dat het nooit stopt. Ook al is de straat nog leeg.

Winstersport idee in Aalsmeer.

Zoef. Terug naar huis. Boten hangen nog een paar maanden in de lucht.

Uitstelgedrag.Opruimen en timingbordje voor jongste gemaakt. Twee keer hetzelfde woord. Ik geef toe... het was geen scherpe dag. Wel een prettige.

Voordeel van opruimen. Te oude makreel van Wiebe (#plog 9) blijkt ook een openbaring. Helemaal onderop in tas. Had hem niet gemist. Wel geroken.

Wauw. Moet je echt doen zo'n #plog. Werkt echt! Je huis is binnen 'n week kraakhelder.

Zoef! Dag bijna om. Economie zoemt in het dorp. Die borden ( en hond op de mat) blijven een lachertje. Maakt de winkelstraat zo shabby. Ruim ik volgende week wel op. Ben toch bezig.

 

Hatsjoe!

Een #plog (photo blog)  is rauw en echt. Streepjes bij de ogen ook.  Mag ik niet photoshoppen. Hoort een levensecht verslag te zijn. Stomme regels bedenk ik toch.

Gezelligheid... want volle bak thuis.

Weerwolven spel. Kan geen Ipad tegenop!

Spannend!

Ik was de weerwolf.

Een tante uit Mechelen kwam haar nichtje ophalen. Ze had 'n hele goede Hollanders-mop. Iets met WC papier hergebruiken. Ben het vergeten...maar je snapt de lol.

Eten was snert, gehaktballen en brood. Kom beter.

Eindelijk! Oudste kreeg SMS'-je dat Wie is de Mol junior op 10 februari op de buis komt... en dat we nu eindelijk erover mogen praten. Dacht de laatste maanden dat ik uit elkaar plofte! Geheimen zijn niets voor mij. Beetje 'niet denken aan een groene olifant'-gevoel. Mag dus nu roepen: Mijn zoon doet mee!

Vrijdag. Dus we kijken Wie is de Mol senior terug. Ja...we zijn molloten. Al jaren.

Bad-bed-boek. De dag is weer om. En het was fijn.

Reacties op Plog nummer 11. Het gaat al bijna op instinct..

marloes 24/01/2014 | 23:54 uur

De selfies laat ik achterwege, ik schrik steeds van mijn eigen gezicht..:)

 
SARA 25/01/2014 | 08:11 uur

wit huis... veel jongens... chipshanden... hoe gaat dat goed?? :-)

 
karin r. 25/01/2014 | 17:36 uur

maar eh ... ;-)

 
Plaats jouw reactie