PIMP ME UP

Anna-Maria
op vrijdag 02 februari 2007 om 23:16 uur

 

Pimp_my_car_1

Dit zag ik bij Berdien Renes.

Fantastisch idee. Na het versieren van huis, man en hond blijft natuurlijk alleen nog maar de auto over. Vooral de bijpassende bril,  het kekke tapijtje en de rose ijskrabber is  geniaal. Ik ben geen meisjemeis en al helemaal geen fashionista, maar een goed idee kan ik waarderen.

Binnenkort beplak ik mijn auto met agressieve stickers van mijn bedrijf. Het leek me hilarisch om op het portier een naakte 'body' a la Pamela Anderson' te plakken met voet op gaspedaal. Mijn woeste hoofd erboven door het raam en groot de letters  Puur Amsterdam. Volgens mij een effectieve manier van reclame en hilariteit in de Schipholtunnel .

Edward vond van niet.Iemand een beter idee?

Reacties op PIMP ME UP

Brownie 03/02/2007 | 00:50 uur
Ja, Maar dan wil ik wel even een foto van A : je Auto vanaf de zijkant en B : een foto van jou, zittend en profil..... de rest red ik wel in Paintshop!!
 
Yukiko 03/02/2007 | 08:16 uur
Inderdaad geen goed idee, als je nog serieus genomen wilt worden (door bijvoorbeeld de gemiddelde bescheiden Aziatische toerist), maar als je doelgroep 'zogenaamde machomannen' is, dan is het wel grappig. Ik zou toch gaan voor een veilige variant, jezelf in klederdracht met klompen aan of zo ;-)
 
marina 03/02/2007 | 20:14 uur
ik ben wel gevoelig voor auto's met een produkt op het dak: een hotdog, een ijsje, of in jouw geval: een ... eh... Puuramsterdammertje?
 
Jan H 04/02/2007 | 12:02 uur
Dat allemaal van die Pamela Anderson en zo, maar dan op manlief's portier... zie het woeste hoofd er al bovenop.. kijk, dxc3xa1's pas humor.. Lanceer het eens over de ontbijttafel, zou ik zeggen..
 
Plaats jouw reactie