Pavarotti en de Soprano's kunnen hier niet tegenop. Schuif even aan bij mijn familie uit Taranto

Anna-Maria
op woensdag 11 maart 2009 om 20:36 uur

 

Precies een jaar geleden zat ik met hem aan tafel.

Toen had hij het over zijn reis naar New York en zijn avonturen in Little Italy. Mijn kinderen keken en luisterden ademloos naar zijn stem. Voor hun onverstaanbaar maar een lust voor het oog en oor.

Hij had het over de snelle liften daar in Amerika en over gangsters die na een paar liedjes met natte  ogen hun rekeningen betaalde. Dit is het Zuid Italie waar ik van hou. Gewoon lekker aan tafel bij tante Victoria. De open haard aan, buiten de krekels en binnen zingen terwijl de tv aanstaat als schemerlamp.

Mijn zussen en moeder zijn net terug. ik was er ook even...dankzij youtube... 

Mijn reis vorig jaar  was ook een droom

  klik verder voor de foto's

zuid italie 301 by you.

ome jantje

zuid italie 150 by you.

Opa en Oma

zuid italia 005 by you.

Tante Victoria en nicht Anna-Maria

zuid italie 250 by you.

Mijn vader Antonio Giannattasio

zuid italia 065 by you.

Arthur verdwijnt bijna achter het paasbrood

zuid italie 268 by you.

Achter in het karretje van ome Jantje

Reacties op Pavarotti en de Soprano's kunnen hier niet tegenop. Schuif even aan bij mijn familie uit Taranto

mack 11/03/2009 | 23:12 uur
1. Hij kan schitterend zingen, al gebruikt hij wel een cover van Elvis. http://www.youtube.com/watch?v=J_pHQekIZxU&feature=related 2. Hij laat je niet uitpraten waardoor ik nu nog niet weet of jij Italiaans verstaat. 3. Waarom hebben ze in Zuid-Italie een open haard?
 
Anna-Maria 11/03/2009 | 23:18 uur
1. Nooit geweten dat "Now or never" dus "O sole mio" was...dank voor dit inzicht Mack! Wist je trouwens dat "Op een klein stationnetje" ook een cover is van "Op een grote paddestoel?" 2. Ik was er niet..dat was de stem van zus Diana en de hoest van mama Rietje. 3. Je zult het niet geloven maar in Zuid italie heeft iedereen het stervenskoud. De kachel staat vaak uit. ons benne zuunig...De open haard zorgt in dit huis voor verwarming van douchewater...niet te geloven.
 
mack 11/03/2009 | 23:21 uur
Ja, van het stationnetje en de paddestoel wist ik want als ik dat ga zingen haal ik die teksten altijd door elkaar. Dat van Diana had ik even niet door, maar de wasmachine staat hier aan waardoor ik het niet goed hoorde.
 
rietje 10/04/2009 | 23:06 uur
che belle fotografie
 
Valentina 06/01/2015 | 20:10 uur

Opa!!! <3

 
Anna-Maria 04/02/2015 | 00:06 uur

@valentina...prachtig moment he?

 
Plaats jouw reactie