Ik blijf internet een wonder vinden.
Zoveel informatie, zoveel inspiratie. Het maakt mijn leven sneller en voller.
De echte magie ontdekte ik ongeveer twee jaar geleden toen ik per ongeluk op de log van marina terecht kwam. Ik zag haar naam op de weblogportal en het klonk wel Italiaans.
Haar leven bleek een combinatie van een spannende film/ een aflevering van Spoorloos/ bikkelharde satire en een kneuterig familiemagazine...met plaatjes!
Ik las haar leven en reageerde soms. Tot ik plots mijn pastasalade kant en klaar bij op haar tafel zag staan. Ik was met stomheid geslagen; internet werkt = is echt = heeft nog nut ook.
Tijdens het Friesland weekend herhaalde de geschiedenis zich.
Mijn taak ( als vrouw) was het verzorgen van een gerecht voor de pokerende mannen rond de tafel en o schrik...Ik had een bananendoos vol ingredienten maar twee recepten lagen nog thuis in de Clio.
Toen was er internet en begon het licht weer te schijnen.
GROOOT SUCCES
Eet smakelijk!
PASTASALADES
Tonijn pasta salade:
1 zak pasta naar keuze, bijv. fusili of penne.
2 blikjes tonijn op olie
1/2 potje kappertjes
1/2 gele en groene paprika of 1 hele in stukjes gesneden.
veel peper
kloddertje olijfmayonaise en een kloddertje halvanaise ( we moeten nog een beetje aan de lijn denken hxc3xa8 ) zodat het lekker smeuig word.
eventueel een beetje knoflook. ( ik had knoflook peper gebruikt van Silvo ).
Rucola pasta salade:
1 zak pasta bijv. penne
1 klein potje zongedroogde tomaten in olie
1/2 rode en/of groene of gele paprika
1 zak rucola sla ( bij albert heijn )
pijnboompitten
scheutje olijfolie
peper
2 teentjes knoflook
parmezaanse kaas eroverheen schaven en een beetje erdoor.
Rode pesto ( dat is zoxe2x80x99n bakje van AH bij de vers afdeling) maar gewone pesto uit een potje moet het ook wel doen denk ik.