Over tempo, blogballen en iconen.

Anna-Maria
op vrijdag 20 oktober 2017 om 00:41 uur

 

 foto's en film blogbal door Punkmedia 16 oktober 2008

Mijn snelheid is tandje 'nét niet uit de bocht' vliegen. Zo leef ik. Zo werk ik.

Dat heeft voordelen. Ik werk mij suf en tors projecten en mensen graag met mij mee. Hóger, dieper, vérder moeten we. Door bergen en dalen. Ik stop nooit. Ok soms. Maar liever niet.

Nadeel is ... nee er is geen nadeel. Het is best zo. Ik weet van mijzelf dat dit tempo klopt. Het hoeft niet rapper. Daarom voor mij ook geen koffie, drugs en Rock en Roll. Zodra ik koffie drink verandert de wereld om mij heen. Alles wordt slow motion... eng!  Ik ben plots in een wereld waar iedereen drie keer slomer beweegt en praat. Daaaan prrraaaaaaten de menseeeeeeen zooooooooo. Ik hou mij dus aan water en thee. Wel zo veilig.

Slow blogging

Bloggen is lekker. Maakt mij juist trager. Hyperfocus overvalt mij dan. Het laat mij mijzelf scherper zien. Het geeft mij afstand en rust. Mijn goeroe Punkmedia had deze week een geweldig filmpje van ons gevonden van 9 (negen!) jaar terug. Dat was de tijd van het blogballetje.

Wat is dat Blogbal?

Blogballetje was een pact van Simon Renes, Henk-Jan Winkeldermaat, Erik Kuperus en Rob Captijn waar ik later aanschoof. Hele zomers terug. Geweldige middagen met deze opiniemakers, iconen, bloggers van het eerste uur in de eventbranche. .

Op het eind hoor ik mijzelf zeggen dat ik nog even naar kantoor ga. Hoor ik dat nou goed? Hele middag en avond lol en dan toch nog daarna nachtwerken op kantoor.

Blogbal is er niet meer. Wij zijn er nog wel maar ieder heeft zijn eigen pad of zit teveel kilometers weg. Het bloggen blijft. Gelukkig. Afgesproken met Henk-Jan Winkeldermaat.

Elke dag. Hoe leuk is dat? Best wel nooit saai.

Puur tip
Vanavond luisterde ik naar een prachtig gesprek op radio Kunststof met Arjan van der Grijn. A 50 jaar grimeur van onder andere van Kooten en de Bie, Jiskefet, Bowie. Prachtvent.  Klik hier. Aanrader voor dit weekend.

Reacties op Over tempo, blogballen en iconen.

Plaats jouw reactie