Over de dingen die voorbij gaan...het ochtend ritueel anno 2008

Anna-Maria
op zondag 09 maart 2008 om 15:59 uur

 


Halen Arthur en Alexander hun school op tijd? from Slijterijmeisje on Vimeo.

Altijd maar haasten. Schoenen kwijt. Brood oud. Tassen vol schimmel. Autosleutels verstopt.

Fijn dat Meisje van de Slijterij een mooie herinnering heeft gemaakt aan deze tijd. Nog even en twee lange slungels stappen gewoon zelf op de fiets en vergeten te zwaaien. De muziek is mijn eigen jeugd herinnering. Ik probeer hiermee Arthur en Alexanderde melodie van de Italiaanse taal te laten voelen.

De woorden ben ik pas deze week mee begonnen. Elke avond twee.  Casa, cane, strada,fratello en natuurlijk het hele belangrijke 'bo' (= o.a. weet ik veel... uit te voeren met opgehaalde schouders en armen die machteloos naar de hemel reiken).

Reacties op Over de dingen die voorbij gaan...het ochtend ritueel anno 2008

rietje 09/03/2008 | 16:23 uur
het gaat niet over ik droom er nog soms van jij en op tijd op school
 
maxentia 09/03/2008 | 17:59 uur
Wat is een mens toch bezig hxc3xa9, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. En af en toe dromen van een perfect huishouden waar alles gesmeerd en op rolletjes loopt.
 
roos 10/03/2008 | 20:17 uur
Maar wat ziet mijn oog vanaf de andere kant van het land? Kinderen geen riempjes om? o o o o o o o o o o o o oooooooooooooooooooooo o o o o o o o Wel een leuk filmpje, ik maak die heel vaak, ook op de fiets en dan met de tweeling het hele traject van school naar huis (duurt wel 15 minuten soms dus vandaar dat ik het niet online zet). Zo leuk voor later! En ook voor nu, even kijken hoe het ook alweer in de zomer is als alles groen is! Dit zijn de leukste herinneringen!!!
 
Rob 11/03/2008 | 23:38 uur
Ik wilde het net zeggen... Kind kwam op tijd op school, werd wel door de voorruit gelanceerd, maar dan heb je ook wat ....
 
Plaats jouw reactie