Op reis met Op Sterk Water. Naar Den Haag en weer terug..

Anna-Maria
op vrijdag 14 november 2014 om 00:38 uur

 

Eergisteren keek de bad-moet-weer ooit-werken-repareer-man mij aan in de keuken. "Jullie hebben echt altijd haast"

Is zo.

Haast is een rotwoord. Vind ik tenminste. Lijkt alsof ik alles nét mis en niet stilsta bij belangrijke dingen. Ik geef hem deels gelijk. Maar als ik roep : "Een paar jaar geleden was het veel erger!". maakt me dat dan nu minder oppervlakkig?

Tijdens die 'nóg meer haast'-tijd merkte ik dat ik te weinig  bulderlachte. En dat moet! Mijn geniale oplossing was toen een jaar lang één woensdag per maand een voorstelling van "Op Sterk water" Cool Impro-cabaret.   Superbeslissing. Hou van hun snelheid. Hou van hun humor. Ze winnen het op talent en niet op choqueren. Want dat laatste is te makkelijk.

Vanavond roetjste jongste en ik naar Den Haag voor hun deftige première in een theater op het Lange Voorhout.

Coole plek, Super uitnodiging. Klopte helemaal. Tot aan de postzegel aan toe. Was mooi te merken dat jongste het ook snapte.  Zonder lach is het leven als een ei zonder zout!

Dank @DaveLuza voor de uitnodiging en avond. Het was gaaf! Tot ooit in Meppel, Nunspeet, Panningen of Amsterdam! (speellijst)

  Afsluiten met de rap der raps.Ik zeg 1979!!  Sugerhill Gang. Ga je het redden woord voor woord deze versie?

Reacties op Op reis met Op Sterk Water. Naar Den Haag en weer terug..

Plaats jouw reactie