Ook de vrijdag zal nooit meer hetzelfde zijn.

Anna-Maria
op zaterdag 14 februari 2009 om 16:15 uur

 

Fooootoooooshop van @jeeem by you.

Wat maakt me gelukkig?

Liefde, fikkie stoken, geginnegap van de kleintjes of juist hele diepe vragen, krantje lezen, bloggen, heel veel eten, twitter dag en nacht EN feest! Een huis vol gedoe en veel mensen aan een lange tafel.

Deze maand is het op de kop af twee jaar al dat ik net doe alsof ik niet in een rijtjeshuis woon. Ik negeer de verhuisdozen en doe net alsof ik de lekkende buizen en dekens voor de ramen niet zie. Het huis dat we bouwen is nog lang niet af ( zelfs geen dak).

uiterweg aalsmeer by you.

Tot die tijd houden we ons adem in, ontvangen we niemand en leven we als een plant. Werken, rennen, werken, slapen. Ik durf zelf niet naar het nieuwe huis te kijken...omdat het pijn doet.

Sinds twee weken trek ik dat niet meer. Er moet meer leven in de brouwerij dus starte ik de FOOTOOOSJOP avond op de vrijdag. Samen klooien met foto's, chocolade en veel thee. echte mensen aan tafel in plaats van alleen maar in de computer.

Doel is elkaar slimmer maken met @Jeeem als strenge leraar. Nieuwgierig naar mijn eerste project ?

klik en zie hoe mooi Texel kan zijn...

eerste fotosjop creatie...dankzij @jeeem by you.

Reacties op Ook de vrijdag zal nooit meer hetzelfde zijn.

Roos 16/02/2009 | 14:39 uur
Ik weet hoe je dat gedaan hebt..
 
JeeeM 21/02/2009 | 15:37 uur
Strenge leraar? Ik? Nee toch....? :) Het is in ieder geval super gezellig. Of je net doet of je er woont of niet :)
 
Marloes Ratten 25/02/2009 | 15:03 uur
Moooie kleuren! Ik weet natuurlijk niet hoe de originele foto eruit ziet, maar ik gebruik tegenwoordig de Picasa Software om mijn foto's te verbeteren. Eigenlijk net zo effectief als Photoshop en een stuk makkelijker in gebruik. Maaaargoed, nogmaals...ik weet niet wat je er precies aan geshopt hebt! :)
 
Plaats jouw reactie