Ooit zaten we samen in de klas. Mijn onderbuurvrouw Claudia Lanskroon en ik. We kunnen het allebei niet meer voor de geest halen.

Anna-Maria
op maandag 14 september 2009 om 23:50 uur

 

bakkerij lanskroon weer open! by you.

Het blijft gevaarlijk...mijn  kantoor zit boven de lekkerste bakker van Amsterdam.

Elke ochtend loop ik gehaast de trap op. Geen tijd voor ontbijt...altijd druk in het hoofd.  Luchtslierten van croissantjes proberen me naar beneden te lokken. Door het raam van bakkerij  Lanskroon beneden,  zie ik overheerlijke slagroom truffels, zelfgemaakt ijs en de stroopwafels van mijn dromen.

Vorige week waren ze dicht. Paniek! De geuren waren er nog wel...maar er was een GROTE verbouwing aan de gang. Claudia, de eigenaresse is dol op groen en Italiaanse stijl. En is het af..en nog mooier.

Lekkerder kon niet...geloof me.

Reacties op Ooit zaten we samen in de klas. Mijn onderbuurvrouw Claudia Lanskroon en ik. We kunnen het allebei niet meer voor de geest halen.

Menno Nicolai 28/09/2009 | 18:29 uur
Toen ik meer dan 20 jaar geleden nog op de Keizersgracht werkte (384, waar nu een heel duur hotel zit) zat ik elke week wel een keer tussen de middag bij Lanskroon. Bosbessenpunt met slagroom was mijn favoriet. En de chocolademelk. En als ik nu in Amsterdam ben en het past enigszins in mijn schema, dan kom ik weer even terug.
 
Plaats jouw reactie