Ommekeer oftewel nieuw kapsel

Anna-Maria
op zaterdag 22 maart 2008 om 00:27 uur

 

Kapsel

Net terug van de kapper.

Vond het tijd voor een 'kort koppie'. Waarom dat? Ach, dat doen vrouwschepsels wel meer bij vlagen van paniek. Woensdag gebeurde het.  Voordat Edward en ik het door hadden boden we op een huis, er volgde een tegenbod en wat gebel over en weer.

En aan het einde van de dag was er geen ontkomen meer aan...we hadden een huis gekocht. Zomaar, zonder idee, zonder besef. Inmiddels zijn we twee dagen verder. Twee dagen waarbij ik als een zombie voor me uitstaar en het op een rijtje probeer te zetten. Waarom dit huis ook al weer?

O ja daarom:

Tijd om te hakken en zagen en uitbouwen dat burgertruttenhuis! Ik zet alvast de pan met spruitjes op.

Reacties op Ommekeer oftewel nieuw kapsel

marjan 22/03/2008 | 14:02 uur
Dit ziet eruit alsof je wel wat hulp kunt gebruiken( maar je kunt het natuurlijk ook zo laten, het is wel lekker retro zo) Gefeliciteerd met jullie nieuwe huissie!
 
Marloes 22/03/2008 | 15:12 uur
Die schouw is wel weer helemaal terug van weggeweest, laat staan dat schrootjesplavond. Ik ruik de stamppot al.
 
mack 22/03/2008 | 22:55 uur
Waar moet ik nu gaan volgen waar jullie wonen? Hier of op hyves? Jullie kopen #%#%^^%$$# (Italiaanse vloek) elk jaar een ander huis en volgens mij doen jullie dat alleen maar om mij in de war te brengen! Kun je niet gewoon in Amsterdam gaan wonen? Dat is voor mij wel zo makkelijk. AM=Amsterdam.
 
am heeft gelijk 23/03/2008 | 00:33 uur
@mack het is mijn schuld...eeuwige onrust
 
Ronald 23/03/2008 | 20:21 uur
Wat een lekkere lap grond zeg. Van harte gefeliciteerd! Is het toeval dat het huis door makelaarskantoor Mantel is verkocht of heet iedereen in Aalsmeer Mantel? Dikke zoen, Ronald
 
mack 23/03/2008 | 20:53 uur
Ja, dat heb ik ook. Maar als je elk jaar gaat verhuizen wordt dat ook niet beter.
 
roos 23/03/2008 | 21:12 uur
zoww, lekker tuintje, waar zitten de achterburen verstopt??? Keurig gemaait ook, heb je al een grasmaaier? (Wij nemen een geitje, ook een optie). Dat plafond, och, een whitewash behandeling en het is helemaal hip en je kan er anders elke vrijdag een turkse sauna houden met de buurtvrouwen (zijn die er wel? want waar zijn de achterburen?). Mooi vloertje erin, misschien dan toch ook een zitkuil als je toch aan het hakken slaat..ik leef met je mee, zit momenteel met een spagaat in twee huizen, dit huis moet helemaal ingepakt en in dat andere huis moet in 1 week een wonder gebeuren maar ik vrees dat alleen de onderverdieping klaar komt vxc3xb3xc3xb3r de spullen (en nog erger) de kinderen overkomen. AAarrghhhh..vreselijke tijden.
 
Petra 26/03/2008 | 14:12 uur
Beloof me dat je er niet in gaat zonder te schilderen en restylen. Is er wel een logeerkamer? :-)
 
mack 27/03/2008 | 23:05 uur
En zuster Anna-Maria: Doen we nog een hilarische 1 april grap dit jaar?
 
anna-maria 04/09/2010 | 00:13 uur
Fijn dat ik deze foto nog heb.. toen was het huis nog niet lek.
 
Plaats jouw reactie