Omdat Edward de allerliefste jongen op aarde is...

Anna-Maria
op dinsdag 11 november 2008 om 02:34 uur

 

Edvard Grieg's "Jeg elsker deg"

Omdat hij altijd me snapt. Ook al snap ik het zelf niet gelijk.

Reacties op Omdat Edward de allerliefste jongen op aarde is...

Vrouwtje van Mack 11/11/2008 | 22:20 uur
Ik zou dit plaatsen als ik een hekel aan iemand zou hebben, maar smaken verschillen ;-) 'Omdat hij altijd me snapt'??
 
Anna-Maria 12/11/2008 | 20:53 uur
@vrouwtje van mack...jeee wat ben je weer snel en scherp.
 
Anna-Maria 12/11/2008 | 20:55 uur
@vrouwtjevanmack dit lied was bijna mijn laatste levensteken. half uurtje daarna botste ik met auto, compleet met airbag. Niets aan het handje...auto maar een beetje kapot en ik nog heel. Had toch graag dit mijn laatste feestje gehad. Wat worden jouw laatste schlagers?
 
Vrouwtje van Mack 12/11/2008 | 21:39 uur
Jeetje wat een vraag.. Komt ie: The Hurricane van Bob Dylan absoluut, de lange versie en helemaal hxc3xa9!! Het liefst ook een nummer van Dream Theater, maar dat duurt 24 minuten en is symphonische rock, dus ik denk niet dat Mack dat gaat draaien, de l*l... Maar CSN&Y is altijd goed. En er is nog zoveel meer. Maar ik houd nou eenmaal niet zo van opera. Ik snap wel dat dit je zo is bijgebleven na dat verhaal.
 
brownie 15/11/2008 | 10:43 uur
Anna Maria toch ! Blij dat het goed afliep met je, doe je een beetje voorzichtig in het vervolg ? Ik heb je al wat stunts zien uithalen met voertuigen...(Hoe kan je zo snel mogelijk langs een smalle gracht rijden, je adem inhouden in een tunnel ( zelf geprobeert, maar niet gelukt )en dat allemaal met een mobiel om het vast te leggen). Je kan zelfs in slaap vallen in je auto, compleet met ontbijt ! Op een of andere manier verdenk ik je er nu ook van Italiaanse Schlagers in te studeren voor een les Italiaans... Mijn laatste muziekje ?? ach , gewoon een lekkere jamsession met alle muzikanten die mij overleven, compleet met een biertje en wiskey.
 
Plaats jouw reactie