Ok...ik doe het. Vanaf 2015 ben ik slimmer.

Anna-Maria
op zaterdag 15 november 2014 om 23:04 uur

 

Knoop doorgehakt. Dit jaar werd ik Engaging Woman of the Year. 

Kicken moment. Schrok me het leplazerus. Ik stond daar tussen de meest geweldige vrouwen van het web.  Waar ik nog meer van schrok was de prijs. Die wilde ik zó graag! 

Tuurlijk heb ik geen tijd. Maar dit is zo goed en geweldig! Vanaf januari.

En het mag van mijn blonde god!  Cool van hem. Want het gaat voor meer onhandigheid en extra planning zorgen in ons leven.  Op het werk en thuis. En we leven al op het rafelrandje bij de afgrond. 

Weet je dat ik het best ook eng vind?

Ben al zoveel jaar op het web. Vrij als een vogeltje. Ik doe en probeer maar wat. Alleen maar dingen die ik leuk vind. Zonder angst. Zonder strategie, zonder extra laag, zonder bijgedachte. Ok...zo nu en dan een beetje linkie bouw, Maar niet meer dan dat. Ik ga voor de lach en verbazing. Bij mijzelf en bij de lezer. 

Pas ik wel op de post-docopleiding Digitale Marketing en Leiderschap van instituut Beeckestijn? Ben ik niet te opstandig, te eigenwijs, te onnadenkend, te structuurloos? 

Adem in. Ik duik gewoon in het diepe...en bedenk net: Ik hou je op de hoogte via de blog. Maakt het een tikje minder eng. Samen springen. 

Hier de Plog van die dag met een kroontje. 

ppsssst. Ik lees net op voor Blonde god wat mijn eindopdracht is: 

U sluit de opleiding af met een eindgesprek over uw individuele opdracht. Deze individuele opdracht bestaat uit het opstellen van een online marketing & businessplan voor uw organisatie of voor een relatie. U verlaat de opleiding met een eigen online marketing & businessplan (strategie en uitvoering), begeleid en getoetst door docenten en experts. 

Zijn reactie: Dan weet ik nu al dat je het niet gaat afmaken.

 DAT ZULLEN WE NOG WEL ZIEN! 

JUMP! 

Musica van de dag. Go Billy!

Reacties op Ok...ik doe het. Vanaf 2015 ben ik slimmer.

marloes 16/11/2014 | 09:09 uur

Je vindt het vast niet erg als ik op de kant blijf staan. Het opstellen van wat dan ook is niets voor mij.

 
Plaats jouw reactie