NOVEMBER

Anna-Maria
op maandag 21 november 2005 om 22:52 uur

 


Ik hou van mensen.

Ontmoetingen, gesprekken en verhalen van mensen maken me vaak heel gelukkig. Daarom is het loggen ook een mooie manier om een kijkje te nemen in de hoofden van veel mensen. Je leest over gedachten, situaties en leert het leven weer op een andere manier te bekijken.

Sommige alledaagse ontmoetingen blijken gevaarlijk. Dan kom ik mensen tegen die een beetje op mij lijken. Overenthousiast, hoofd vol wilde plannen, fladderend van passie naar passie.

Dit worden vaak vermoeiende gesprekken, van de hak op de tak tot we afscheid nemen met veel goede voornemens. De wil om elkaar te zien is er wel maar het fladderen neemt te veel tijd in beslag.

Tot die tijd koester ik deze gouden tips van een mede-fladderaar. Onmisbare novembertips voor een stressvrije feestmaand. LEZEN EN PRINTEN DUS!

Reacties op NOVEMBER

Mette 22/11/2005 | 08:32 uur
hoewel dezelfde karakters elkaar kunnen vermoeien kunnen ze ook nieuwe impulsen geven ik heb het heel sterk met m`n mannetje twee kapiteins op het schip, zeggen we altijd veel dingen gebeuren dubbel, of anders, dus niet naar de anders zin, maar als we samen aan iets werken is het ketterharde eerlijkheid die vaak prachtige resultaten geeft en daar gaat het dan om...om het resultaat (en ondertussen geniet ik van al zijn levenslust, passie en vrolijkheid die hij uitstraalt) mooi man...mensen :-)
 
Jolie 22/11/2005 | 12:01 uur
Precies! Precies! Tot en met de zo gewenste maar desondanks vermoeiende gesprekken herkenbaar! Bij je linktips dacht ik gisterenavond... 'ik heb geen leestijd meer!' ;) kan het toepasselijker bij zulke tips ;)
 
Anna-Maria 22/11/2005 | 15:31 uur
Mette mooi dat twee kapiteins werkt Jolie ja volgens mij ben jij ook iemand van veel wilde plannen en enthousiaste projecten. De kinderen werken soms als zandzakken aan onze luchtbalon. Maar houden ons ook op de juiste koers lijkt me zo.
 
Tom 22/11/2005 | 16:03 uur
Handige tips... ik ben "periodiek-chaoot" ;-)
 
Plaats jouw reactie