Noord vs Zuid-Italie. Ik kan hier zo van genieten. Tip van mijn nichtje Anna-Maria Console.

Anna-Maria
op zaterdag 15 april 2017 om 00:43 uur

 

Dit vond ik de mooiste. Nee, je hoeft het niet te verstaan. Je begrijpt het zo ook wel.

Bij mijn Zuid -Italiaanse nicht Anna-Maria Console kwam ik deze gasten tegen. Geweldig Youtube kanaal over de harde tegenstelling tussen het Noorden en het Zuiden van Italie. Filmpje na filmpje de spijker op de kop.

Dit heb je natuurlijk overal. Het is geen goed vs slecht. Het is het stadse en het platteland. Of het harde hipsterleven op de minuut en het' leve de lol- dat komt morgen wel leven' aan de andere kant.

Deze is ook mooi! Overlevingspakketje gemaakt door de Italiaanse mama in het Zuiden voor de emigranten in het Noorden die in de buurt van Milaan alleen maar 'Fingerfood'en cous cous hebben :-)

Dan stuurt mama je dit overlevingspakket.

Reacties op Noord vs Zuid-Italie. Ik kan hier zo van genieten. Tip van mijn nichtje Anna-Maria Console.

Plaats jouw reactie