Nieuwe serie...in hoop vaker bij mijn oma op visite te gaan.

Anna-Maria
op zaterdag 14 februari 2009 om 16:20 uur

 

Tja.... by you.

Elke generatie trappen we in dezelfde valkuilen.

Situaties en misverstanden herhalen zich als een hangende naald in de barst van een valse grammofoonplaat.  Soms lijkt het wel alsof elke nieuw mens dommer en afgestompter op de wereld komt. Steeds verder weg van het echte. Steeds strakker in de kooi van het alledaagse. Op de tast schuivelend van laptop naar Wii, naar DVD en boekhouding...maaltje in de magnatron of soms een koude sushi uit de hand.

Natuurlijk was het vroeger niet altijd beter. Om met Bomans te spreken " Ook deze tijd zal eenmaal de goede oude tijd worden." Maar als ik de foto's bekijk uit de la van mijn moeder dan zie ik rust, gezelligheid, hard werken maar toch meer samen. Dingen maken, elkaar helpen. De dag leek langer.

Daarom start ik de serie " Oude foto's uit de la van mijn moeder" ( ja het kon niet korter) !

Een zoektocht naar toen. Oma leeft nog dus ze zal me hopelijk meer kunnen vertellen. Gelijk een mooie reden om vaher op bezoek te gaan.

Reacties op Nieuwe serie...in hoop vaker bij mijn oma op visite te gaan.

Nirvana 17/02/2009 | 20:43 uur
@Anna-Maria:"Natuurlijk was het vroeger niet altijd beter. " Zie ook deze column van Max Pam: http://www.maxpam.nl/2009/02/vroeger-was-heus-niet-alles-beter/
 
Plaats jouw reactie