Nieuwe maand, Nieuw idee. Nieuwe plannen. September snapchat maand! SNAPTEMBER!

Anna-Maria
op woensdag 02 september 2015 om 10:29 uur

 

 

 

Via Frank Meeuwsen waagde ik de stap. Geen spijt van gehad. Ik hou van Snapchat! 

Snapchat is echt anders dan anders. Niet te vergelijken met een actualiteitenprogramma op je beeldbuis, de woorden op twitter of de insta's op instagram. Ik zie het als een documentairekanaal zonder zurige bitterheid en cameraviews ín de actie in plaats van richting de actie. Leuke mensen, mooie avonturen en rauw.

Ja echt rauw...ondanks de poezelige filtertjes of gekraste kunstwerken. Het is wat het is. gewoon een paar seconden verticale film.

Klinkt het bloedirritant?

Is het niet! 

Deze ochtend rond een uur of vijf keek ik naar Frank die zat te miezemuizen dat snapchat toch niet zo fijn was als gedacht. Minder mensen actief... vermoeiend gedoe. Wat deel je?  Tuurlijk heeft hij geen gelijk. 

Daarom deze maand als missie:  September Snapchat maand. Ik deel elke dag mijn story en kom met een fijne tip.

Afgesproken? 

Nog niet op snapchat. Dit ben ik. Even de code scannen. Hier een goede site  met uitleg  hoe  snapchat werkt.   Beetje droge kost deze site...maar de smeuïgheid komt vanzelf als je het mengt met je leven. 

Niet . nooit, never op snapchat? Ik post mijn story ook op youtube. Slechtere kwaliteit en vertikale view. Maar dat is jouw keuze.

Tot morgen!

SNAPCHAT TIP 1: Komt ook van Frank. Volg Lexi Bella op snapchap. Dat is geen volkszanger uit de Jordaan maar een streetartist  in New York city. Wat is het verschil? Ben benieuwd. 

...toevoegen? Gewoon foto maken van de code en scannen op snapchat. 

Reacties op Nieuwe maand, Nieuw idee. Nieuwe plannen. September snapchat maand! SNAPTEMBER!

Plaats jouw reactie