Niemandsland en bla bla bla....

Anna-Maria
op zaterdag 24 oktober 2009 om 06:27 uur

 

De laatste maanden doe ik heel veel dingen tegen mijn natuur in.

Ik log minder, denk na over het interieur van mijn huis, ruim de vaatwasser in en maak geen dag en nacht dagen op kantoor. De burgelijkheid heeft in volle kracht toegeslagen!

Vooral dat nadenken over het huis is eng. Mijn idee was altijd; Huis is bijzaak. Het gaat om het gevoel, de pieken in het leven en dan maakt het niet uit waar je zit en wat voor kleur de bank is. Als je maar dingen meemaakt die je op je sterfbed herinnert.

Weet zeker dat mijn bezoek aan "woonmaal Villa Arena"daar niet bijhoort. En ik ga ook niet vier maanden wachten op een kleedje!

Ben je nou helemaal belatafelt ?

Reacties op Niemandsland en bla bla bla....

mack 25/10/2009 | 08:22 uur
Zou je die camera niet gewoon operatief aan je voorhoofd vast laten zetten? Herkent jouw gezin je nog wel zonder camera?
 
.................. hi hi hi 28/10/2009 | 20:13 uur
Mooie liefde Een man en zijn vrouw (ruim 40 jaar getrouwd) waren in de tuin aan het werk. Hij was bezig de barbecue schoon te maken en zij stond gebukt wat onkruid uit een perkje te verwijderen. Op een gegeven moment zei hij: "Je kont is bijna net zo groot als de barbecue." Ze negeerde zijn opmerking. Even later ging de man een duimstok halen, nam de grootte van de barbecue op, liep naar zijn vrouw, nam de grootte van haar achterwerk op en zei: "Ongelofelijk. Je kont IS net zo groot als de barbecue!" Ze negeerde ook deze opmerking. 's Avonds in bed kreeg de man er "zin" in en begon aan zijn vrouw te frunniken. De vrouw: "Als jij denkt dat ik een hele barbecue ga aansteken voor xc3xa9xc3xa9n klein cocktailworstje heb je het ECHT GOED mis hoor!"
 
annemieke steenbergen-spijkerman 30/10/2009 | 21:36 uur
ik zou ook niet vier maanden wachten op een kleedje als ik jou was. Ik zocht een en had in een dag meteen een prachtige.in een oogopslag dacht ja dit is het. Als je te veel zoekt vind je niets dan zit je hoofd al vol met een beeld.Door niet te zoeken loop je er negen van de tien keer bij stom toeval tegen aan. Leuk log heb je. op een of andere manier deed iets hier me denken aan de annamaria schuurman straat in vianen. Vreemd hoe iets op kan wellen associatief als je zo maar bij toeval ergens op een log beland. groetend annemieke
 
Marloes 07/11/2009 | 12:08 uur
Ben je nou helemaal van de bank gerukt???..xe2x82xac 1479,- voor een kleed dat door de eerste de beste vuile "buitenspeelschoen" totaal wordt geruineerd??
 
Plaats jouw reactie