NETWERK

Anna-Maria
op vrijdag 02 december 2005 om 10:01 uur

 


Als ondernemer ben je gedoemd te netwerken.

Gelukkig word ik daar heel blij van. Gouden regel is: halen en brengen. Per ongeluk ( of expres?) begeef ik me vaak naar vrouwenbijeenkomsten. Leuke, hartelijke sfeer en vaak goede adviezen.

Zo's bijeenkomst werkt vaak op twee manieren; Je komt geweldige mensen tegen die je wekenlang inspireren, of je praat met wereldvreemde schlemielen die je geruststellen : als dit mens een bedrijf kan laten draaien dan kan iedereen dat!

Een duur lidmaatschap bij een gemengde club bleek volstrekt waardeloos. Dieptepunt was een bijeenkomst in de Amsterdamse plantage met als thema speeddaten. Elke vijf minuten bij een ander een gesprek...het was heel genant. Veel brallers en pochers waar je snel doorheen prikt. Het bleek een kruizing tussen een ondernemers netwerk en een parenavond. Veel haantjes op zoek naar nieuwe kippen in de ren.

Nu vraag ik me af of het leven orthodoxer is dan ik denk.

Reacties op NETWERK

ork 02/12/2005 | 10:34 uur
is die duim omhoog voor de goede maaltijd
 
mette 02/12/2005 | 11:01 uur
door mijn bedrijf kwam ik op een gegeven moment bij een familie thuis en dan vervolgens bij alle broers en hun gezinnen het was erg doorzichtig, alle broers waren nogal van de hennetjes en gingen ook overduidelijk vreemd ik viel bij twee van hen blijkbaar ook nog al in de smaak en vooral eentje van hen stak dat alles behalve onder stoelen of banken ondertussen raakte ik steeds mee bevriend met zijn vrouw en het rare was, dat het gedrag van haar man complxc3xa9xc3xa9t langs haar heen leek te gaan op een avond vertelde ze me, hoe blij en dankbaar ze wel niet was dat ze zo`n goede en trouwe echtgenoot had getroffen ik stond in dubio ik wilde onze vriendschap niet in de waagschaal leggen door te vertellen hoe haar man met andere dames omging maar ik was zijn gedrag ook spuugzat je voelt je toch vreselijk opgelaten? ik heb toen zonder opgaaf van reden me nooit meer laten zien voor haar moet dat heel vreemd geweest zijn maar ik wist gewoon niet hoe ik het anders op moest lossen die haantjes vallen bij mij dus alles behalve in goede aarde ... en ik wil het verder niet zien, hoe mensen elkaar bedonderen oogkleppen op en niet aan meewerken... wat betreft de vrouwennetwerken; perfekt! en dan dus idd zxc3xb2nder hanen erbij :-) fijne dag meis
 
Anna-Maria 02/12/2005 | 11:33 uur
@ ork...ja dat waren nog eens tijden @ mette stom he dat je zoiets niet kunt delen. In mijn omgeving weet ik ook legio voorbeelden, maar vaak vindt de vrouw het best in ruil voor aandacht of nieuwe bling bling.
 
Yukiko 02/12/2005 | 11:48 uur
Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. Nooit gedacht dat zoiets bestond :D
 
Rob 02/12/2005 | 17:43 uur
ARRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGHhhhhhhhhhhhh :(
 
Plaats jouw reactie