NACHT

Anna-Maria
op donderdag 31 augustus 2006 om 07:54 uur

 

Caprera

De storm bonkt hardnekkig op deur, maar we doen nog niet open.

De countdown is gestopt; er komen vele extra nachtjes piekeren bij...dus ook de vliegende start van het nieuwe bedrijf laat op zich wachten. Inmiddels praat ik aan het einde van de dag met dubbele tong van vermoeidheid en ben ik gisteren spontaan mijn pincode vergeten. Kom er nog steeds niet op.

Ik heb weet dat er binnenkort veel gaat veranderen.  Persoonlijk en zakelijk. Ik koester daarom deze tijd tussen eb en vloed.

Gisteravond samen naar de film. Edward en ik. Vroeger heel normaal, nu een bijzonderheid. Genieten van elkaars stem en gedachten. We kennen elkaar al zolang en toch lijkt het nog maar pas geleden dat ik hem tegenkwam. Het is windstil en we zitten veilig in het oog van de orkaan.

Reacties op NACHT

Jan H 31/08/2006 | 09:38 uur
Lijkt me een prachtige film.. En ja, ik kan me voorstellen dat de dingen anders worden. Dat je moe bent. Maar ook dat kent weer een eind. Waar ik eigenlijk geen idee van heb is wat je doet, welk bedrijf je hebt/had en wat het nieuwe wordt/is..
 
Marloes 31/08/2006 | 10:46 uur
Herkenbaar, door de drukte jezelf verliezen. Adem in...adem uit en geniet van de kleine speciale momenten.
 
wilgengebroed 31/08/2006 | 11:00 uur
Heerlijk, genieten en even verstand op oneindig. Opladen om weer verder te kunnen. Het komt zo ontzettend goed!!! strax.
 
anna-maria heeft gelijk 31/08/2006 | 18:42 uur
@ Jan H de film zit al de hele dag in mijn hoofd, een intens rare film.
 
Plaats jouw reactie