Morgen hang ik alles op...het gaat mooi worden.

Anna-Maria
op zondag 22 maart 2009 om 09:00 uur

 

Poster voor verliefd op Amsterdam fotowedstrijd by you.

Dit idee had ik al jaren. Een fotowedstrijd in Amsterdam met daarna een tentoonstelling.  En als die drang er is..dan moet ik het kwijt. Maar ja...hoeveel dingen passen er in xc3xa9xc3xa9n leven.

Gelukkig maakt het twitter netwerk samen sterk! Dus maakte @droombos voor mij een pracht- site www.verliefdopamsterdam.nl ,@punkmedia's Henk Jan Winkeldermaat, @Gnispen en @ikbendaf als juryleden, @rust een affiche om bij te kwijlen en is de opening door @RBaruch.

De site ging een paar maanden geleden online en toen gebeurde het...een tsunami aan foto's kwamen los. Mensen  trokken fanatiek de stad en en brachten de mooiste foto's mijn kant op. Niet te geloven! De teller staat nu op meer dan achthonderd inzendingen! De ene foto nog mooier dan de ander.

Vandaag de laatste dag voor de opening. Morgen hang ik alles op in het Krasnapolsky hotel...en dan kan ik weer iets wegstrepen van mij "Wil ik nog altijd een keer doen in mijn leven- lijstje".

He, he...geeft ook weer rust

pssst...natuurlijk ben ik van plan deze wedstrijd tot in de eeuwigheid door te laten gaan...deze zomer is er alweer een expositie in de Stopera ;-)

Reacties op Morgen hang ik alles op...het gaat mooi worden.

@mieke_siemons 22/03/2009 | 14:16 uur
Twitter maakt dromen waar, da's goed nieuws. Ik heb er ook nog 1000 en elke dag komen er nieuwe bij. Waar zal ik beginnen. :P
 
anna-maria 23/03/2009 | 01:04 uur
@mieke_siemons gewoon bij de laatste ...wel zo makkelijk.
 
Henk-Jan Winkeldermaat 24/03/2009 | 23:55 uur
Wat een prachtige affiche! Ik hoop snel weer in Krasnapolsky te zijn.
 
Plaats jouw reactie