Morgen bij het Uur van Puur .

Anna-Maria
op zondag 19 oktober 2014 om 22:58 uur

 

 
 
 
 
Morgen om zes uur weer twitterradio. Voelt steeds normaler. Is het natuurlijk niet.
 
Ben pas op 1 september begonnen met de beste beslissing van het jaar: Mijn eigen radioprogramma. Wat heeft het me gebracht? Heel, heel veel gierende zenuwen. Normaal ben ik zo koelbloedig als de pest maar radio maken is iets wat ik nét niet beheers.
 
Presenteren, schuifjes, telefonische interviews, rust en strak plaatjes draaien.  Om je de waarheid te zeggen ging het de laatste zeven afleveringen maar één keer echt goed zonder chagrijn van mijn kant.  Tijdens de uitzending heb ik de grootste lol en geniet ik totaal.
 
Na de uitzending komt de grote knager. Zelfs zo erg dat ik de laatste twee uitzendingen niet heb durven terugluisteren. En dat is natuurlijk niet slim.
 
Maar weet je wat dit radio programma me ook heeft gebracht? Pure lol en adrenaline. Morgen aflevering acht en het programma groeit elke week. @Wilg (Esther Gons) is nu vaste Co-Host. Zwoelestem en brains. Elja Daae komt elke week met een vette blogtip. Leer ik van en heeft me eindelijk weer tot bloggen gebracht.
 
En verder interview ik elke week drie a vier bijzondere gasten uit mijn timeline.  Wie dat morgen zijn? lees maar...of nog beter: Luister morgen live! www.radioAalsmeer.nl of luister terug op je eigen tijd HIER!
 
 
tijd voor een muziekje--- dit is al maanden mijn lied. Elke dag luister ik wel één keer.
Zo mooi! Over genieten van de simpele dingen in het leven.
 
 
 
 
 

Reacties op Morgen bij het Uur van Puur .

Plaats jouw reactie