MOOI WEER TIP

Anna-Maria
op maandag 13 februari 2006 om 11:06 uur

 

Ieder jaar moet ik een keer dit sprookje meemaken.

Theater Caprera is heel bijzonder. Portugese fado, openlucht cinema, kinderconcerten..., alles wordt echter.

Eerst de wandeling door het bos het duin op, dan een blik op het theater in de schemer en vervolgens de spiegeling van de theaterlichten in het vijvertje voor het podium. Het maakt mijn zomer compleet!

Gisteren ontving ik de nieuwsbrief. Vanaf vandaag gaan de kaarten in de verkoop!

ps : de agenda is wat onoverzichtelijk, klik maar gauw door naar de lentemaanden.
tips: Ana Maura, Christana Branco, De Dijk, Dirk Scheele (2+), Maarten van Roozendaal, Acda & de M., Wende...

Reacties op MOOI WEER TIP

Sandra 13/02/2006 | 12:02 uur
Heerlijk.... fado (ben Portugese)! Ik kende dit sprookje niet! Ik breng maandelijks een nieuwsbrief uit http://portucale.nl/nieuwsbrief_nr13.htm dus ik zal dit evenement volgende keer zeker opnemen! Groetjes, Sandra
 
polderzilver 13/02/2006 | 13:06 uur
hee wat leuk! wij hebben gereserveerd voor dirk scheele, de trullennogwat, cuby en the blizzards en acda & de munnik. We gaan ook proberen kaarten voor de Dijk te bemachtigen. We zullen naar jullie uitkijken!!! 8)
 
Anna-Maria heeft gelijk 13/02/2006 | 13:56 uur
We gaan zeker naar Dirk, acda 3 sept en Hakim. De Dijk wil ik ook eens in mijn leven zien. Ik zal een roos tussen mijn tanden klemmen!
 
polderzilver 13/02/2006 | 14:27 uur
Doe ik er xc3xa9xc3xa9n in mijn KNOOPSgat (onmiddellijk verschijnt het beeld van die serenade-scxc3xa8ne uit Cold Feet voor mijn geestesoog...) :D
 
Hilde 22/02/2006 | 15:08 uur
Waar is dat dan?
 
Plaats jouw reactie