Moet dat OOK nog? Ja...want dat is leuk. Vanaf nu een column in het plaatselijke krantje van Aalsmeer. met de klinkende titel Online Aalsmeer...

Anna-Maria
op maandag 14 september 2009 om 23:45 uur

 

Column Online Aalsmeer

Anna-Maria Giannattasio (import-Aalsmeerse) bekijkt haar dorp via internet. Haar belevenissen en ontdekkingen zijn te volgen op deze site en haar tiplijsten in de papieren krant.
Zoxe2x80xa6iedereen uitgefeest in Aalsmeer? Allemaal genoten van de stralende gezichten op pramen en pleinen? Dan is het nu weer tijd om achter de PC te kruipen en na te genieten van de Aalsmeerder feestweek. De herfst komt eraanxe2x80xa6dus er is meer tijd voor thuis, voorpret en cultuur..

Daarom speciaal voor nu een culturele tiplijst;

- http://www.nieuwnat.nl Ontdekking van de week; het online Aalsmeer magazine Nieuw NAT Genoeg woorden om de komende wintermaanden mee te vullen. Columns met veelzeggende titels als: xe2x80x9cAalsmeerders zijn helemaal niet vrolijkxe2x80x9d en xe2x80x98Wind je niet op over die toeristenxe2x80x99 Heerlijk. Soms wat moeilijk online te lezenxe2x80xa6maar downloaden en printen lijkt me een goed idee. Leuke filmpjes en mooi vormgegeven. Opzoeken dus.

- http://www.cultureelcafebacchus.nl Oei, wat een mooie site. En wat een heerlijk programma. Film, kunst, poxc3xabzie.Veel fotoxe2x80x99s van wat je gemist hebt. Maar ook een lijst van mooie dingen die eraan komenxe2x80xa6 Klik door de site en pak je agenda erbij. Ikzelf ga 19 september om twee uur naar Deux Framboises, Merel Meijdam (zang) en Lisa Kaaijk (zang en piano) Want meezingen mag!

- http://radioaalsmeer.nl/ Wist je dat Radio Aalsmeer ook online te beluisteren is? Zelf ben ik weg van de zomerblues met Johan. Gewoon lekker luisteren op je eigen tijdxe2x80xa6aanrader!

Laatste tip!

- http://www.kunstencultuuraalsmeer.nl Tijd om binnen te gluren bij 16 verschillende Aalsmeerse locaties. Klik op kunstroute en fiets of loop van muziek naar kunst. Want daar ben ik inmiddels wel achter; Aalsmeer barst van de creatievelingenxe2x80xa6Het is het Bergen van onder de Amstel! Ik ga zeker zoek naar mijn favoriete Aalsmeerder schilder; Michel Sehstedt http://www.msehstedt.nl/ maar wie weet wat ik nog meer ontdek!

Veel plezier en bedenk...je mist meer dan je meemaakt ( Martin Bril).

Reacties op Moet dat OOK nog? Ja...want dat is leuk. Vanaf nu een column in het plaatselijke krantje van Aalsmeer. met de klinkende titel Online Aalsmeer...

Plaats jouw reactie