Miss Saigon, maar dan anders

Anna-Maria
op zaterdag 28 juli 2007 om 21:56 uur

 

Joop van de Ende kan hier wel drie Miss Saigons mee vullen.

Alleen is dit niet de laatste musicalhit in Londen of NY, maar een Filipijnse gevangenis op het toeristeneiland  Cebu. Heftig materiaal. Met een mengeling van nieuwsgierigheid en een bang hart keek ik naar naar de mannen en halfvrouwen in hun oranje pak. Ik las erover bij Nu.nl maar heb vanavond via You Tube mijn halve avond ermee gevuld.

Automatisch denk je verder; Zijn de lenigste mannen het populairst onder de douche, is dit dwang of enthousiasme, komt hier publiek voor en ja...een toernee zit er voorlopig niet in.

Mijn favoriet is dit wereldrecord (neem er de tijd voor) en de hotdog. En hier de rest

Reacties op Miss Saigon, maar dan anders

Nicolet 29/07/2007 | 15:08 uur
Hai Anne-maria, Tja goed he, ik heb het gisteren bekeken met mijn Filipijnse man, dat kan ook alleen maar daar hoor.... Het is wel een van de meest getalenteerde nationaliteiten op deze aarde, overal kom je Filipino's tegen die geweldig kunnen zingen (die van mij ook ;))) Hij heeft met vele andere Filipino's in Miss Saigon in Scheveningen gespeeld. De vele Filipino's die voor Miss Saigon naar Nederland kwamen en die ik nu nog regelmatig zie, spreken inmiddels ook supergoed nederlands en zijn de best ingeburgerden denk ik. Ik ga binnenkort ook lekker naar de Filipijnen!! Mabuhay Nicolet
 
Nicolet 29/07/2007 | 15:10 uur
Sorry ik bedoel natuurlijk Anna-maria ;(
 
anna-maria heeft gelijk 03/08/2007 | 01:41 uur
@nicolet wat leuk dat je nog steeds mee lesst! hoe gaat het met je?
 
Plaats jouw reactie