Miss Italia

Anna-Maria
op dinsdag 20 september 2005 om 22:14 uur

 

Het zat me de afgelopen dagen niet mee. Een aantal gidsen hadden plots wat beters te doen en ik zocht vervanging. Maarliefst 53! telefoontjes moeten plegen , maar het is me gelukt.

Jullie snappen dat zoiets niet echt goed is voor je humeur. Ggelukkig was er op Rai Uno...MIss Italia. Allemaal mooie dames met Bambi ogen en kokkette blik. Jurylid Bruce Willis snapte niets van het Italiaanse gekakel om hem heen, maar het scheen hem niet te deren. Met een uitgestreken kop inspecteerde hij elke kandidate.

De Italiaanse presentator smeekte om de 3 minuten bij de camera mannen om een PANORAMICA per favore? En dan zoomde de camera van teen tot top langs Miss 122.

Toppunt van de avond was de close up bij elke Miss toe ze te horen kreeg of ze doorging of niet. Bij de zin" voor jou is Miss Italia over" was het de bedoeling dat de afgewezen Miss vele meters naar de exit moest lopen in bikini. Vooral dit laatste was erg goed voor mijn humeur.

Reacties op Miss Italia

marina van dongen 21/09/2005 | 13:51 uur
Bruce Willis??? Ik heb net op de site van Mack zitten kwijlen bij de foto van zijn zoontje dat volgens mij op Bruce lijkt... en jij hebt de man zomaar in het wild gezien? Heb je hem ook... ik durf het bijna niet te vragen... aangeraakt??
 
anna-maria 21/09/2005 | 21:56 uur
@ marina...Nee niet lijf aan lijf MAAR OP RAI UNO! Maar ik begrijp je gevoel. De afgelopen drie dagen ben ik op stap geweest met een internationaal gezelschap en een van de dames was jouw dubbelganger! Ze kwam uit Iran. Mooi dame.
 
EDDIE 26/09/2005 | 19:53 uur
er is maar 1 Miss Italia Anna-Maria en dat ben jij....!
 
Plaats jouw reactie