Mijn leven is nu zo Uptown Funk!

Anna-Maria
op zaterdag 21 maart 2015 om 16:47 uur

 

 

Vanaf nu voor het 'echie'  JA! PUUR UITJES BESTAAT! Ik ga landelijk.

 
Ik rende de laatste week van Rotterdam naar Delft naar Leiden en naar Haarlem. Zo snel onder de douche en dan de hele dag naar Zandvoort. Instagramworkshop in dit schattige huisje.
 
IS DAT LEUK? JA!
 
Want het leven is zó over... en dan kun je maar beter genieten en rennen van piek naar piek.
 
 
Deze foto hierboven gebruik ik al vanaf 2006 op mijn visitekaartje. Dit is voor mij hoe Puur werkt. Ik zorg voor een beleving, een 'wakker schud'- moment. Samen iets doen. Samen iets meemaken dat je met een beetje mazzel zeker 20 jaar niet vergeet. Mensen hierboven zijn journalisten op de redactie van een Rotterdamse krant. Dit brak hun dag een beetje.
 
En dan geloof ik niet in de makkelijke weg. Want dat is te makkelijk.
 
Ik vlieg nu naar het strand. Lekker. Wat een goede beslissing deze nieuwe stap.
 

Mijn leven is nu zo Uptown Funk!

 

 

Reacties op Mijn leven is nu zo Uptown Funk!

Plaats jouw reactie