Met dochters had het er allemaal heel ander uit gezien.

Anna-Maria
op zondag 07 december 2008 om 11:11 uur

 

champions leage rkav aalsmeer 2008 by you.

Vanmiddag Volendam Ajax.

En dan kiest Huntelaar er ook nog voor om in de zak van de Sint een enkele reis te nemen richting Madrid.  Volendam speelt thuis , altijd lastig. De laatste afgang in de Arena ligt nog vers in het geheugen.....

Bent u daar nog?

Wat ik hiermee bedoel;  Hoe had mijn leven eruit gezien als ik dochters had gehad. Knutselen elke dag, haren vlechten? En ( nog erger) mee moeten winkelen naar goed zittende bh's? Langs de lijn bij RKAV Alsmeer staan is ook veel fijner en Alexander ( R) zorgt wel voor wat extra creatief vertier.

speciaal voor Arthur;

Reacties op Met dochters had het er allemaal heel ander uit gezien.

roos 07/12/2008 | 16:29 uur
Er bestaan ook zonen met wie je mee moet winkelen en absoluut niet aan willen wat jij in gedachten had (hier! hier!). En die niks van voetbal moeten weten. Ik heb toch al 8 jaar zonen maar nog geen voetbalveld van dichtbij gezien :-) Ik denk er wel eens over na. Gisteren nog in een trein met een voetbalpapa en een voetbaldochtertje op weg naar een wedstrijd. Ik denk dat liefde voor voetbal bij papa begint. De papa hier moet niks van voetbal weten. Dus voetbal kwam pas in het blikveld toen ze naar groep 1 gingen. En dan krijg je de liefde er niet meer zo makkelijk in. Bovendien heb ik zaterdags nooit tijd en zondagochtend geen zin. Dus ik ben allang blij. Maar Anna-Maria. Wat zag ik op je c.v.?!!! Heb je een fotografie-opleiding gedaan?????????????
 
Linda 08/12/2008 | 21:34 uur
Je kan er niks van zeggen. Ik liep vroeger (als dochter van een vrachtwagenchauffeur) altijd in een bodywarmer met Scania erop genaaid, een rattenkoppie als haar. Nooit heb ik make-up aangeraakt. Ik wilde niks van jongens weten. (mijn moeder heeft ooit gezegd tegen me dat ze er niet raar van had staan te kijken als ik met een meid thuis was gekomen) Ik was de zoon die mijn vader nooit gehad had...
 
Linda 08/12/2008 | 21:37 uur
http://adnil1972.hyves.nl/album/13864600/Vrienden/Giok655N/fotos/189624126/0/gNM9/ (ik weet niet of je m kan zien, anders is het jammer dan..)
 
Plaats jouw reactie