MARIA CALLAS OP MIJN NACHTKASTJE

Anna-Maria
op woensdag 27 juni 2007 om 23:53 uur

 

Ik heb leeshonger. Altijd en overal.

Mijn speciale bad-boek is Maria Callas. Heerlijk om te lezen tijdens het dampen. Kraan aan... en dan een willekeurige bladzijde uit haar leven.

Chronologisch lezen is niet aan te raden. Callas was namelijk een mormel en erg aanhankelijk. Dat kromt mijn tenen te vaak. Veel leuker is het om soms op visite te gaan bij Onassis en Churchill op het jacht, haar hard horen ploeteren aan de aria's of zien vechten tegen haar eigen waanbeelden.

ik hou van biografiexc3xabn. Ze geven me kracht en drukken me met mijn neus op de feiten. Hard werken zorgt uiteindelijk voor succes zolang je doet waar je goed in bent....dag en nacht.

ps hier de ontknoping van het Borat-avontuur.

Reacties op MARIA CALLAS OP MIJN NACHTKASTJE

Plaats jouw reactie