Mag ik je voorstellen aan mijn Beverly en Jack. Verzamelaars van het bijzondere soort. Louter linkjes... maar o zo leuk.

Anna-Maria
op woensdag 11 augustus 2010 om 22:28 uur

 

Dit zijn Jack en Beverly.

Ze trouwden nog voor ik mijn eerste schreeuw schreeuwde en verzamelen flink. Ik kwam hun levens tegen op de foto-site Flickr en geven me nu al meer dan een maand inspiratie en plezier.  Ik geniet van hun verzamelingen (blauw glas? ach waarom niet) , hun Amerikaanse blije smaak en hun rare fotocollecties.

Internet leest vaak als een goed boek. De personages groeien bij elke klik. Ik geniet van elke klik door hun collectie. Zij is een oud-lerares en webdesigner. Jack heeft mijn hart gestolen. Het voelt alsof ik hem al ken vanaf zijn eerste verjaardag in 1944...zoiets schept een band. Zijn kijk op foto's en zijn humor is fantastisch... Zat in zijn genen.  Ik lees en zie zijn fotoverslaafde grootvader ( smaakvol huisje '52)  die de meest geweldige foto's maakte in de eerste jaren van de vorige eeuw al foto's van het gezin.

Kijk naar deze site van ze...en vermaak je met hun collectie. Maar pas op... het is verslavend!  Ooit gehoord van geweven haar-juwelen?

Er is alleen iets waar ik me zorgen over maak. Leven ze nog?

ps Ook erg blij dat ik deze oude bekende tegen kwam. Mooie man... mooie verhaal.

 

Reacties op Mag ik je voorstellen aan mijn Beverly en Jack. Verzamelaars van het bijzondere soort. Louter linkjes... maar o zo leuk.

Plaats jouw reactie