MADE IN CHINA

Anna-Maria
op dinsdag 08 mei 2007 om 20:42 uur

 

Ooit ging ik dagen en nachtenlang aan de boemel.

Voor mijn werk, begrijp me goed.

Ik was nog sappig en kinderloos en kon makkelijk een week thuis gemist worden. Als gids/chauffeur op een Fiat Ducato vervoerde ik  ladingen lesbische directors van de BBC, Italiaanse coaches en extremistische Indonesiers door heel Nederland. Superleven.

Etmalen achter elkaar in touw en een scherp beeld van de levenskunst van bijzondere mensen. Zo hoort het leven te zijn. Elke dag wakker worden op een nieuwe plek en elke minuut van je leven gebruiken. Het leven langzamer maken

Via mijn nieuwe twitterverslaving ( probeer het ook eens!) kom ik op de log van JorisL. en lees zijn eerste werkdag in Shanghai. China is sexy.  Onbekend, ongrijpbaar, onverstaanbaar.

Mazzelaar.

Aan de slag dus.

Reacties op MADE IN CHINA

Plaats jouw reactie