MAAR HOE MOET HET DAN VERDER? WAT IS DE GRENS?

Anna-Maria
op zaterdag 05 januari 2008 om 00:54 uur

 

Hxc3xa9xc3xa9l soms haal ik adem en neem even afstand. Dan verbaas ik me en denk: "Moet dat nou allemaal? Zoveel? En dat allemaal in xc3xa9xc3xa9n leven en dan ook nog tegelijkertijd." En dan voel ik de drang ik mij en snap dat het niet anders kan. Het leven gaat te snel en ALLES is leuk.

Daarom raakte dit bericht me zo.

Ennaji

Een jongen van 21 raakt zijn bagage kwijt op Schiphol en moet rennen door bos en duin op geleende schoenen. Halverwege in de Hollandse vrieskou schopt hij de strakke dingen uit...dan maar op blote voeten. De andere treiteren hem onderweg door steeds te versnellen.  Vooral de bospaden doen pijn... hij geeft niet op.

Net voor het einde is het nu of nooit. Hij springt richting de finish. Overal pijn, schrammen...Maar hij haalt het en wint!

En zo zie ik het ook.

Als je het dan toch doet...leef dan totaal, tot het maximale en niet voor de helft. Duik!

Goed gedaan Aziz Ennaji.

Reacties op MAAR HOE MOET HET DAN VERDER? WAT IS DE GRENS?

Suus 08/01/2008 | 13:53 uur
mijn leven gaat te langzaam en er is te veel niet leuk. (maar er zijn ook wel wat leuke dingen hoor)
 
Plaats jouw reactie