Maak er wat van...elke dag. Deze film zou op elke school getoond moeten worden!

Anna-Maria
op maandag 20 november 2017 om 22:50 uur

 

Zondag keek ik een paar keer naar dit. En toen nog een paar keer. En weer...Daarna stuurde ik het filmpje naar Blonde God met de tekst: "Dit moeten we aan de kinderen laten zien."
 

Natuurlijk kon ik niet wachten. Edward was niet thuis en tijdens het eten van de achtste mislukte pannenkoek liet ik zoons dit zien. Neem hier de tijd voor. Kijk het filmpje uit. Waar begon jij met rennen?

Vooraan staan is geen kwestie van verdienen maar van geluk. Ik stond niet voor en niet achter. Toen ik klein was groeide ik op in een compleet gezin vol liefde en weinig zorgen. Tuurlijk niet zorgeloos maar dat waren vaak dingen die ik zelf had veroorzaakt. Het was een jeugd vol rust, kansen en tijd om dingen uit te vinden. Geen angst of gemis. Daar ben ik dankbaar voor. Kwestie van geluk hebben.

Volgend jaar ben ik 50. Halverwege de race. Ik weet dat ik nog flink moet vlammen en knallen. Nee, niet omdat ik die 100 dollar wil winnen. Racen om gewoon eruit te halen wat erin zit. Heen en weer rennen, anderen op sleeptouw nemen en genieten van de race in plaats van hijgend richting finish.

 

Reacties op Maak er wat van...elke dag. Deze film zou op elke school getoond moeten worden!

Plaats jouw reactie