LOSLATEN

Anna-Maria
op dinsdag 14 februari 2006 om 10:11 uur

 


Later is dichterbij dan ik denk.

Ik geniet van het gezellige gekeuvel op de achterbank. We waren de laatste dagen ziek en moe, maar het is me gelukt de mannen gezond te maken.

Alexander (4): " Als ik later groot ben dan neem ik een sigaretje."

Ik sta vol op de rem "iiieeeeeeeeeeeeeek" en zet me schrap om dit flink de kop in te drukken. Alexander verdenk ik toch al van de eerste piercing, tatoo en hangsnor. Dan zijn we maar later op school.

Verder dan wat stamelen over longen ( wat zijn dat?), eerder dood gaan ( Oh?!) en vieze lucht ( Oma doet het ook), kom ik niet.

Het is nog te vroeg voor dit soort dingen. Over een paar jaar kan ik me daar nog druk genoeg over maken.

Reacties op LOSLATEN

Yukiko 14/02/2006 | 10:28 uur
Hahaha :D Mijn kinderen zijn er tot nu toe nog van overtuigd dat roken vies is, dat is het voordeel van rokende ouders die stoppen. Ze weten hoe vies het ruikt en ze weten hoe noodzakelijk het is om te stoppen. Maar ja, ook mijn ouders hebben gerookt en zijn ermee gestopt. Het heeft niet kunnen voorkomen dat ik zelf ben gaan roken, al was het altijd maar voor even en ben ik keer op keer gestopt. (en de laatste keer definitief)
 
marinalog 14/02/2006 | 10:56 uur
Toen ik vier was kon ik het niet uitstaan dat mijn broer al buiten de tuin met zijn vriendjes mocht spelen en ik niet. Ik hing woedend over het tuinhek en riep: 'as ikke groot ben dan gaan ik ook naar de jongens!' (en dat hebben ze geweten...)
 
Erik 14/02/2006 | 13:05 uur
Dat is een van de weinige dingen die ik anders zou doen in mijn leven, roken.
 
Anna-Maria heeft gelijk 15/02/2006 | 11:24 uur
@ Erik goede keuzes tellen dubbel in het leven
 
Hilde 22/02/2006 | 15:10 uur
Ze kunnen soms zo uit d ehoek komen he... hopelijk bedenkt hij zich nog opt ijd.
 
Plaats jouw reactie