Langzaam krijgt iedereen om me heen een vierde dimensie. Waar moet het heen als zelfs mijn moeder een Hyves expert is?

Anna-Maria
op maandag 07 juli 2008 om 22:01 uur

 

Zelf heb ik het allang door.

Maar langzaam dringt het door tot alle generatie lagen van de wereld. Hyves, twitter, facebook, linkedin.

Is zoiets goed?

Ik denk van wel. Ik geloof in delen van mooie gedachten en netwerk, samen sterk en slim. Communicatie en dan 24 uur per dag. Natuurlijk zie ik de valkuilen ook. Als mijn zoons later solliciteren moet hun toekomstige werkgever eerst alle peuter-kleuter en puberfilmpjes doorploegen. Maar om met Erwin Blom te spreken; Je moet google gewoon gek maken.

En trouwens. Solliciteren hoeft van mij niet. Gewoon gelijk in het diepe! Iets met voetbal, IT en evenementen. Even morgen met ze over hebben...

Hier mijn moeder Rietje kat over haar Hyves hobby. geweldig toch?

Ook mijn moeder zit op Hyves...waar gaat het heen met deze wereld? from annamariaheeftgelijk on Vimeo.

Ze zoekt nog vrienden trouwens...

Reacties op Langzaam krijgt iedereen om me heen een vierde dimensie. Waar moet het heen als zelfs mijn moeder een Hyves expert is?

Maurice Zondag 07/07/2008 | 23:12 uur
geweldig! haaifs, joetoep, vol met ouwe guppen. fantastisch.
 
Inez 09/07/2008 | 20:31 uur
Wat een prachtig filmje, ik heb echt genoten. Zo zie hoe generatie vxc3xb3xc3xb3r ons zich onsterfelijk maakt op het web. Oude netwerken gaan weer floreren, met het gemak van 'controle' over de vriendschap. Ik denk dat straks de sociale netwerken eenzaamheid onder (gescheiden) ouderen kunnen voorkomen of verzachten. Zo stuur ik tussen de bezoeken door emails met foto's en (levens)verhalen naar mijn oma van 89. Ze kan fysiek niet veel meer, maar opent met gemak een berichtje op haar pc.
 
roos 12/07/2008 | 23:47 uur
Ook ik heb hier zitten genieten. Hoe heet ze op hyves? Rietjekat? Ik ga zoeken!
 
Natasza 13/07/2008 | 22:11 uur
Tja, ik heb uiteindelijk ook maar een Hyves pagina genomen omdat blijkbaar iedereen er eentje heeft. Ik ben er niet vaak te vinden, maar goed, dat terzijde ;-).
 
Jolie 15/07/2008 | 23:27 uur
De goeie kant gewoon... ;-) ik zou het een goed teken vinden als mijn moeder op Hyves zat ;-)
 
Eddie 20/07/2008 | 12:16 uur
Ook ik zit op HYVES, maar heb er nog niets mee gedaan....! Weet niet precies wat ik er mee moet en een ander punt is 'TIJDGEBREK'... niet te geloven, he? Verder en dan moet ik eerlijk zijn.....wegens 'ONKUNDE'! Ik hou me dus maar bezig met m'n website: Mantelpower! Veel liefs Eddie
 
anna-maria 28/07/2008 | 19:40 uur
@matasza denk dat het met de jaren normaler wordt. Ga je gelijk zoeken...
 
Plaats jouw reactie