Langzaam en snel. Deze week gaat zo goed, nuttig en lekker worden...

Anna-Maria
op zondag 22 februari 2015 om 16:40 uur

 

JAAAAAAAA!!! Vijf voor drie zondagmiddag en ik weet niet meer hoe mijn stem klinkt. Alle tijd... wat is dit?

Dat is het! Vrijheid! Eigen tempo, eigen beslissingen, eigen schema! Blonde god is met grut in de bergen. Fijn voor de mannen... en extra plezierig voor mij!

Ik ga deze week zo ontzettend kicken gaaf invullen met nut en lol. Niets hoeft, alles mag!

Dit doet me niets! Stressniveau is in het groen. Tralalalalala. Maakt helemaal niet uit.

Tijd voor prioriteiten en to do lijst wegkrassen. Mensen blij maken. Economie laten zoemen. Ik ga deze week zo belachelijk veel bergen verzetten.

 Ik ga richting de horizon en verder!

Ik zie niets, ik ruik niets. Dit bestaat niet. Dit is niet echt.

Gewoon kwestie van focus op andere dingen.

Plogsoap start vanaf nu... wat raakte me deze week? Wat leerde ik? Wat maakte deze week andersssssss?

Sollicitanten polonaise. Seizoen Puur Uitjes start over een klein maandje. Ik ga tot op het bot. Ik ga voor mensen die geweldig zijn. Niet minder of half. De klant merkt gelijk of iemand klopt of niet.

 

Huh... wat was die knal beneden? Klabam!?

Nee! Niet hier op kantoor Utrecht ook gruis!

Gelukkig is er humor om te lachen.

Op naar Amsterdam!

Puur Amsterdam is de laatste weken extra smeuïge. Nichtje Larissa Loman is hard weggelopen bij de PABO opleiding en vanaf nu op kantoor. Gezellig en scherp. Hou ik van.

We doopten het "Het Larissa Project" Ze maakt tijdens haar stage prachtige blogs, Puur Feesten moodboards, tagt zich suf op Flickr en nog meer crea dingen. Blij mee.

Zelfs blij met de foto's uit mijn nasty losbollige  verleden die ze als reply op kantoor mail stuurt. Wat happend in de vorige eeuw...stays in de vorige eeuw. Dacht ik...

Nee! Niet hier ook! Kantoor Puur Amsterdam zit op een tijdelijke plek. Keizersgracht...niet gek. Maar verlang zo naar het oude kantoor. het licht, het piepen van de enge lift. het uitzicht. Nu de plek van gruis en vergeten schoenen van blonde god.

Echo!

Snel terug naar plek zonder verbouwmannen. Hé! dat is prettig...mail van @TessaS. The Next Speaker heeft een nieuwe site. Zoveel goede gasten, zoveel dingen die ik zou willen horen,

Eerst alles spic en span maken voor mijn eigen event. Op kantoor komen jonkies die ernaar hunkeren om hun leven te technifiseren.  En daar ben ik voor. Leuke groep. Wel heul stil en keurig.

Het is ook moeilijk om dingen los te laten. Waar gaat het om bij sociale media? Luisteren, echte interesse, gewoon dingen proberen en durven fouten te maken. Mijn kleine startoefening vanavond: interview iemand tegenover je en maak een portret zonder op je blad te kijken.

Zo opvallend. Rode draad bij bespreking daarna: De vragen waren vaak te keurig, te oppervlakkig en echt iets tekenen zonder te kijken was voor sommige deelnemers een onmogelijkheid! Het moest namelijk perfect. En dat is laf mensen..en saai. Grijp je kans, vraag, probeer, durf! Geen angst of schaamte. Het leven is te kort voor perfectie ;-)

Mijn voorbeeld vanavond van iemand die ik zo ontzettend gaaf vind: Jennifer Daniel. Kom er nu pas achter dat ze echt heel groot is... en dan bedoel ik niet haar omvang tijdens de tweeling zwangerschap. Nee echt groot. Kijk maar op haar site. Wat is ze goed.

En echt en rauw. Een verademing tussen alle over het paard getilde, doodgeknuffelde hipster fashion/travel bloggers .

Radiotijd! Deze week was Bas van den Beld gast bij mijn radioprogramma Uur van Puur. Online radio die je timeline tot leven brengt!

Er was @wilg, tosti snuggerheid. Ja... ik durf te zeggen dat #UurvanPuur best wel geweldig was. terugluisteren kan hierrr.   Bas is goehoed. Groot over de grens, aardig en humor.

 

Gastenboek Uur van Puur ook eindelijk online gezet. Dat zijn alleen maar de mensen die live in de studio waren.  Radio maken is magisch. Vanaf 1 september is elke maandag een energiebom. Facebookpagina ga ik deze week mooi maken. Ik heb namelijk zoveel tijd!!!

Bericht van de bergen...grut ziet er gelukkig uit.

En ik ben ook gelukkig. Deze week ga ik los! Mensen blij maken. Creatief zijn. Prachtblog hierover bij Menno Lanting. MOET JE LEZEN!

experiences vs connections image

art by Hugh MacLeod

 

Fijne zondagavond allemaal!

 

pst. Gisteren was ik in Purmerend...eerste rij bij Jazz concert New York round Midnight.  Met een meesterverteller en top Jazz mensen in gedachten, oog en oor vijftig terug in de tijd. Probeer hier tijd voor te maken. Ze gaan nog naar Venlo, Amersfoort enzovoort. Alleen al voor Izaline Calister. Ze was zo goed.

Wauw.

Reacties op Langzaam en snel. Deze week gaat zo goed, nuttig en lekker worden...

Plaats jouw reactie