Kop is eraf..plog número uno!

Anna-Maria
op dinsdag 14 januari 2014 om 22:23 uur

 

De missie: Ploggen zonder filter, laagjes of andere dingen om het mooier te maken.

Rauw zoals het is. Saai en lelijk mag. Zolang het echt is. Het leven is ook vaak saai en lelijk. Daarom maakt ploggen het denk ik een tikje smeuïger.

Wakker worden met mijn ontbijttraditie. Gezond, gezond, gezond.

Donker is niets voor mij. Kaars dus aan.

Ai. Druppel en Binkie hadden al de hele nacht geen voedsel. Ben ook niet echt een kattenvrouwtje. Grut en blonde god zijn blij met ze. Ik een beetje. Hou van het vertier maar niet van de geur van het dier.

Op naar school. Ik heb de mooiste fiets. Geen twijfel mogelijk. Gekregen van schoonvader Eddie (weblogman) . Hij vond het stuur te patserig breed. Vind stuur juist goed passen bij mijn ego .IJskoud op de fiets maar ik mocht gelukkig handschoenen lenen voor de terugweg. Ochtend vergeten op camera vest te leggen. Was ook boring. Mailmonster bedwongen, speurtocht Utrecht gemaakt en blog geschreven. Halverwege kwamen  Lars en Deborah van Puur Amsterdam in een flits langs. Weer vergeten foto te maken. Ik ben morgen alerter. Dat beloof ik.

Ja ik heb een flink bos hout voor de deur.

Met patserfiets naar school. Ben hulpmoeder bij lesjesdag voor groep acht. Het avontuur tegemoet!

Bij dit huis moet ik van mijzelf altijd HATSJOE roepen. Huis heeft al jaren twee snotpegels aan zijn neus hangen. Heel onsmakelijk.

Lekkere hapjes voor de klas inslaan.

Bureau jongste tijdens pauze. Iedereen in de klas een brandschone werkplek. Hij geniet en tekent uur na uur. Onderop een glimp van zijn werk dat nog af moet. Ooit.

 Weet jij nog wat spiegelwoorden voor de lijst?

Op weg met de klas. Middagje grote school voorproeven. Ik was bezemwagen en niet echt snel.

Warm welkom bij de school.

Luisteren naar het promotiepraatje van de school. De meisjes waren nuttig.

Ook een warm welkom. Ik gaf ongevraagd advies aan docenten dat tijdens een open dag dit niet leuk maar ook niet slim oogt. Beide leraren snapten me niet echt. Tja.

Het was een plantje, boompje, beestje school. Dus eerst plantjes doorboren met ijzer.

Toen koekeloeren naar beest dat terug loert. Sisseltong ding. Varaan denk ik?

Ik vroeg een beugelbekkie nog om wat tips. Gelijk zoiets in het echt gezien. Deze week naar de Orthodonwattus. Denk dat ik over een paar jaar en een stapel facturen foutloos zijn beroep weet te spellen. Nu vertik ik het om op te zoeken.

Thuis en snel boodschappen doen. Parkeerplaats heeft heerlijk uitzicht. Water en ik houden van elkaar. Maar zien elkaar veel te weinig.

Voedsel!

Puur otofoto op weg naar huis. Voldaan na vergaren eten. Viel mee het gesleep en de bon.

Kip, groente en aardappel. Saté marinade en appelmoes maakt het spannend. Ik was meer van de mais en roerbak. Ben al maanden apart aan het eten.

Uitzicht op datum van vandaag en foto's van zomerbruiloft in 2013. Niet de mijne.

Alle schaapjes thuis. Blonde god neemt toetje en krant tot zich. Nog even jongste helpen met verslag. Bad loopt bijna over. Plogdag één zit erop.Tijd voor Bad-bed-boek.

Morgen weer een dag. Morgen weer een plog.

Reacties op Kop is eraf..plog número uno!

marloes 14/01/2014 | 22:57 uur

Wat een uitgebreide...zo ver ben ik nog lang niet..

 
Plaats jouw reactie