Kijkje achter de schermen bij Expeditie Robinson

Anna-Maria
op zaterdag 14 oktober 2017 om 21:11 uur

 

 

 Ze hebben het als team niet makkelijk. En dan bedoel ik niet de Expeditie Robinson kandidaten die na 10 dagen dolblij zijn met een hapje stroopwafel.

Ik bedoel de productie mannen en vrouwen die alles bouwen, slepen, vastleggen, knippen en plakken. Natuurlijk hoort het woord 'bedenken' er ook bij. 

De proeven zijn legendarisch goed en de verhaal lijnen zijn extra aangedikt en dus extra spannend.

Dit áchter de schermen 'filmpje kwam ik tegen uit 2015. Veel lachende gezichten. Ook als ze allemaal door het open riool moet en waden. Op borsthoogte. Hoort er gewoon bij. Ieder zijn werk, als je maar ook de mooie kanten ziet en er extra gelukkig mee bent. Kwestie van focus en genieten.

Filmpje is van Robin Hellingwerf  ’operationeel assistent’ bij United in Hilversum.

"Afgelopen zomer mocht ik naar de Filipijnen voor mij werk om ‘’Expeditie Robinson’’ te gaan opnemen. Ik werk binnen het bedrijf United in Hilversum als ‘’operationeel assistent’’ en daar binnen deze productie ook deze taak moest vervullen. Het was een hele eer om aan deze enorme productie een onderdeel in te mogen zijn. Wat een super toffe klus en wat een heerlijk land! Zit relax, geniet & lach van deze Aftermovie!!!"

Reacties op Kijkje achter de schermen bij Expeditie Robinson

Plaats jouw reactie