Kerst in Aalsmeer... ook daar valt heus wel wat te lachen.

Anna-Maria
op dinsdag 22 december 2009 om 12:02 uur

 

Ik hou van het kleine geluk, tradities en goede smaak.

Daarom knalde ik bijna tegen het dak van mijn Renault Clio toen ik haar weer tegenkwam in het wild....Het voelde als die zwaluw in de lente, die warme choco in de winter. ... was het echt al een jaar geleden?

gevonden! by you.

Lees deze blogpost van precies een jaar geleden! Er bestaat geen toeval! Nu is het echt winter....;-)

Kerst

Reacties op Kerst in Aalsmeer... ook daar valt heus wel wat te lachen.

catrian 22/12/2009 | 12:09 uur
Hahaha geweldig, toeval bestaat inderdaad niet het heeft gewoon zo moeten zijn ;)
 
R. Eveleens 22/12/2009 | 19:54 uur
Goedenavond, mijn kinderen attendeerde mijn op uw weblog met mijn foto. Kent u aangeven waarom ik 2 keer gefotografeert ben?
 
marina 23/12/2009 | 21:42 uur
Geachte R. Eveleens, Uw trui is een roep om aandacht. Daarom bent u gefotografeerd. Waarschijnlijk loopt het internet vol met foto's die dorpsgenoten van u maken omdat zij uw trui net zo waanzinnig vinden als de schrijfster van dit weblog. Uit uw reactie maak ik op dat u kinderen heeft. De vraag die zich bij mij opdringt is deze: Hebben zij ook De Trui? In een kindermaat wellicht? En zo ja: waar koopt men zulke truien? Is er ook een familiefoto waarop al deze truien samen te bewonderen zijn? Met vriendelijke groet, Marina
 
OnTheMike 23/12/2009 | 22:01 uur
Zulke truien breidde mijn oma vroeger ook voor me, heel lang geleden...
 
R. Eveleens 24/12/2009 | 12:28 uur
mijn kinderen zeggen dat ik in de maling word genomen. Als dat zo is, dan snap ik eigelijk niet waarom
 
dauphin 24/12/2009 | 13:31 uur
ach, wat is in de maling nemen.. Indien ik midden winter zo'n trui zie, maak ik ook een foto.. Vertel! heeft u een breimodel?
 
Daniel 24/12/2009 | 14:15 uur
Geachte mevrouw Eveleens, Ik begrijp uw reactie/verbazing niet. Ten eerste bent (was) u alleen herkenbaar voor uzelf en schijnbaar uw familie. Dit heeft u nu doorbroken. Ten tweede schrijft de schrijfster enkel een vrolijke noot over uw niet-alledaagse trui. Het stemt haar waarschijnlijk vrolijk dat er nog mensen zijn die zich niet storen aan de conventionele mode. Die zich niet laten verleiden om mee te gaan in de door de commercie gedreven drang naar "in de mode zijn". Zeker in deze tijd van crisis is het belangrijk om bij uzelf te blijven en de normen en waarden van aleer te respecteren! Chapeau! En als uw kinderen beweren dat u voor de gek wordt gehouden zou ik hun eens vragen wat zij van uw trui vinden. Want waarom zou u voor de gek worden gehouden? Wat vinden zij van uw trui en waarom komen zij niet op voor u op internet? Schande. Fijne feestdagen. En, mocht het helpen, uw trui heeft bij mij een glimlach op mijn gezicht gegeven in deze moeilijke tijd...
 
dauphin 24/12/2009 | 16:11 uur
Goed gezegd, deze tekst bij de foto zegt toch genoeg? "Het voelde als die zwaluw in de lente, die warme choco in de winter. ... " Persoonlijk houd ik erg van eigenzinnige mensen... Hoor graag het verhaal bij de trui..
 
Rob 24/12/2009 | 16:44 uur
Ja, ja, maar wie komt haar daar tegemoet ??tadaaaaaaaaaaaaa FIJNE KERSDAGEN
 
Tessa 24/12/2009 | 17:10 uur
Deze trui is gewoon zo ontzettend lelijk dat het meerdere mensen is opgevallen. Als je kinderen je daar niet op attenderen hebben ze waarschijnlijk of geen of dezelfde smaak
 
wijsneus 24/12/2009 | 22:14 uur
Hoewel ik m niet zelf zou aanschaffen of breien, vind ik deze trui prachtig. Als hij zelf gebreid is dan heb ik daar veel bewondering voor. Iemand afzeiken op z'n kleding is zo gemakkelijk. Mode is een volstrekt belachelijk concept. Trek aan waar je je lekker in/bij voelt!!
 
Plaats jouw reactie